What we're about

A csoport célja: elősegítse a szoftverfejlesztők fejlődését, hogy jobb vezetőkké, mentorokká váljanak.

A csoportnak nem célja a technológiai tudás közvetlen gyarapítása. Arra sok más szuper meetup létezik.

Mindenkit szívesen várunk, aki szoftverfejlesztőnek vallja magát (senior fejlesztőket, vezető fejlesztőket, architecteket, szervezeti vezetőket, CTO-kat, CIO-kat, sőt, olyanokat is, akik jelenleg akár Scrum Master/Agile Coach pozícióban dolgoznak!) - akkor is, ha vezetőként dolgozik, és már kevés ideje jut a kódolásra a napi munka mellett.

A részvétel ingyenes.

A csoport nem tartozik semmilyen szervezethez vagy üzleti csoporthoz.

BŐVEBBEN:

Ez a csoport azért jött létre, hogy segítse a szoftverfejlesztőket abban, hogy jobb vezetőkké, mentorokká váljanak.

Meetupjainkon kis körökben (max. 5 fő) jövünk össze szoftverfejlesztők, hogy megosszuk egymással sikereinket és dilemmáinkat. Ebben a támogató közösségben a többiektől visszajelzéseket gyűjtve - kiaknázva a csoport bölcsességét - tanulunk egymástól.

A találkozó kb. 2 órát vesz igénybe. Ún. megoldásfókuszú csoportos mentoring (Solution Focused Reflective Practice) módszertan szerint haladunk, amelynek részleteiről itt olvashatsz: https://careercompass.hu/careercompass-csoportos-mentoring-session/

A találkozókat online és személyesen is tartjuk.

Két esetet tudunk feldolgozni közösen a két óra időtartam alatt. Mindenkit kérünk, hogy készüljön saját esettel, amit be szeretne hozni a csoportba. A meetupon dől el közös döntés alapján, hogy melyik két téma lesz az, amivel ott dolgozni fogunk.

Ha te is azok közé a szoftverfejlesztők közé tartozol, akiknek fontosak az emberi értékek és a másokhoz való kapcsolódás, és ezáltal saját és a többiek fejlődése, örömmel vennénk, ha te is csatlakoznál hozzánk.

Past events (4)

Csoportos mentoring 5. alkalom (ONLINE Zoom meeting)

This event has passed

Csoportos mentoring 3. alkalom (ONLINE Zoom meeting)

This event has passed

Csoportos mentoring 2. alkalom (ONLINE Zoom meeting)

This event has passed

Csoportos mentoring 1. alkalom (ONLINE Zoom meeting)

This event has passed

Photos (1)

Find us also at