What we're about

Vállalkozóként úgy érzed vannak még hiányosságok, amelyek megoldásával hatékonyabbá tehetnéd vállalkozásodat? Fejlesztenéd vállalkozói ismereteidet? Szükséged lenne szakmai tanácsadókra, de még nem engedheted meg, hogy bővítsd csapatod? Esetleg szabadúszó vagy és még csak ismerkedsz a vállalkozók világával?

Ha ezekre igennel felelnél vagy csak egyszerűen nyitott vagy egy új szakmai közeg részesévé válni, a Colearing Business Bar csoportjában a helyed! Vegyél részt hamarosan induló vállalkozásfejlesztési programjainkon és networking eseményeinken!

Kiknek szólnak programjaink?

- Szabadúszóknak, akik még ismerkednek vagy már megszokták ezt a létformát, és szívesen lennének tagjai egy inspiráló szakmai közösségnek, ahol tanulhatnak és fejlődhetnek.
- Kis- és középvállalkozóknak, akik szeretnék tudatosan szervezni vállalkozásukat, és szakmai emberek hiányában hatékonyan irányítani az olyan részfolyamatokat, mint sales, marketing, HR, IT, stb., valamint üzleti tudásukat ezeken a területeken elmélyíteni és a gyakorlatban is bevált hasznos módszereket alkalmazni.

Programjaink hamarosan indulnak. Csatlakozz a csoporthoz, hogy időben értesülj az újdonságokról!

Past events (5)

Pénzügyi tervezés

Needs a location

Üzleti tervezés

Needs a location

Akciótervezés vállalkozóknak

Nyugati Oktatási Központ (Révay utca!)

Egy vállalkozás életútja

House Bar

Photos (17)

Find us also at