Skip to content

Εισαγωγή στα digital analytics

Photo of Panagiotis Tzamtzis
Hosted By
Panagiotis T.
Εισαγωγή στα digital analytics

Details

Στην πρώτη μας συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε μερικούς ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους που ασχολούνται με συλλογή και ανάλυση δεδομένων.

Ο κάθε ένας από αυτούς θα μας κάνει μια σύντομη εισαγωγή στο αντικείμενο του, για να μάθουμε τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις διαδικασίες που αντιμετωπίζει κάποιος που ασχολείται με την συλλογή και την ανάλυση δεδομένων αλλά και τα πλεονεκτήματα που βγαίνουν από τα αποτελέσματα της ανάλυσης.

Παρακάτω η λίστα με τα θέματα και τους ομιλητές που είναι στο πρόγραμμα της συνάντησης μας:

• In-store analytics (baresquare, Παναγιώτης Τζαμτζής (https://www.linkedin.com/in/tzamtzis/))

• Analytics for Hotel reservations (Head in beds, Γιώργος Φάσσας (https://www.linkedin.com/in/georgefassas/))

• Chatbot analytics (baresquare, Νίκος Βογιατζής (https://www.linkedin.com/in/nikos-vogiatzis-98b356/), Αστέριος Στεργιούδης (https://www.linkedin.com/in/asteriosstergioudis/))

• Elearning analytics (Test4U, Στέλιος Λαμπρόπουλος (https://www.linkedin.com/in/stelios-lambropoulos-47b57330/))

• Energy analytics (baresquare, Θεοδόσης Δαμιανάκης (https://www.linkedin.com/in/theodosios-damianakis-1249a040/))

Photo of Thessaloniki Digital Analytics Meetup group
Thessaloniki Digital Analytics Meetup
See more events
baresquare's office
Delfon 169-171 · Thessaloniki