What we're about

De Digital Currency Academy (DCA) Meetup brengt mensen informeel samen met een interesse in nieuwe technologie - AI, IoT, fintech, DeFi, crypto - en wat dat betekent voor brede maatschappelijke ontwikkelingen.

Digital Currency Academy (DCA) leert en inspireert vooruitdenkende mensen over cryptocurrencies en gedecentraliseerde blockchain oplossingen. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. DCA wil de meest betrouwbare partner zijn voor mensen die zich willen bijscholen op vlak van cryptocurrencies in België en Nederland.

Digital Currency Academy is geen persoonlijke financieel adviseur of jurist.

https://digitalcurrencyacademy.be

Upcoming events (2)

Crypto Café Januari

Reinaertstraat 101

Registreert hier (15 euro):
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-crypto-cafe-januari-202517905507

Met
Dimitrios Psarrakis, Head of EU & Financial Strategy at XReg Consulting
Noël De Rudder, Co-owner at CaseWare Belgium & Luxembourg | Tech accountant | Software Consultant
David De Vriesere, oprichter DCA

Digital Currency Academy helpt mensen met educatie op het gebied van Bitcoin, cryptocurrencies en blockchaintoepassingen. Wij geven onze klanten eenzelfde pakket aan educatieve informatie mee. Alle gegevens op de website, in de cursus en andere vormen van communicatie zijn met zorg samengesteld. Digital Currency Academy is geen persoonlijke financieel adviseur of jurist. We vragen cursisten om zelf alle door ons geproduceerde informatie te verifiëren. In onze opleidingen maken we mensen bewust van de gevaren en valkuilen als ze zelf zouden beslissen om te investeren in bepaalde blockchainprojecten. Cryptocurrencies zijn volatiel van aard.

Bitcoin Wednesdays/Saturdays

Reinaertstraat 101

NIEUW in 2022 zijn de Bitcoin Wednesdays/Saturdays

Voor beginners
€50 per Persoon
Woensdagen: 19u00-21u30
Zaterdagen: 13u00-15u30
Reinaertstraat 101, 9000 Gent

Tijdens deze hands-on workshop doen we de absolute basisprincipes van Bitcoin uit de doeken. Elke Bitcoin Wednesday/Saturday wordt gegeven in groepjes van 5 tot 10 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. Op het einde van de sessie is er ook ruimschoots tijd voor al je vragen. Als klap op de vuurpijl krijgen alle aanwezigen hun eerste bitcoins ter waarde van €10 tijdens de event!

Koop uw ticket hier!:
https://digitalcurrencyacademy.be/events/

Zaterdag 29/O1/22
Woensdag 02/02/22
Zaterdag 19/02/22

Past events (52)

Crypto Café November

Brabantdam 98

Photos (43)