Next Meetup

Napredne opcije web shopova
TEMA: Napredne opcije web shopova TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska ŠTO? Razmjena iskustva i znanja; druženje KADA? Četvrtak, 1. ožujka, od 19:00 do 21:00 h GDJE? Remetinečka 7, Zagreb - Kajzerica, ZIP (https://goo.gl/7b5YaC) UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje: http://ecommerce.hr/o-udruzi/clanstvo/ ) PROGRAM: 1. Dolazak & Networking (19:00 - 19:15) Posjetitelji i predavači Glavni cilj svakog meetupa je razmjena iskustva. Tu smo da pomognemo jedni drugima, stoga nemojte biti sramežljivi i podijelite s nama svoj NAJVEĆI problem s online poslovanjem. 2. Uvod u meetup (19:15 - 19:20) Dino Oreški & Marcel Majsan Sve je više opcija koje trgovci mogu implementirati na svoje web shopove. No, koje od njih zapravo funkcioniraju? Koji su novi trendovi? Što kupcima olakšava kupnju? 3. Chatbotovi i web shopovi (19:20-19:40) Slaven Mišak - počeo kao developer, pa je vodio tim za cloud rješenja i research & development odjel. Trenutno je suvlasnik i CEO firme BonsAI u kojoj se bavi automatiziranjem, prikupljanjem podataka i umjetnom inteligencijom. Slaven će vam prezentirati kako možete iskoristiti chatbotove da vas rasterete, a vašim kupcima olakšaju kupnju. 4. Primjena naprednih opcija (19:40-20:00) Ivica Kruhek, suosnivač i CEO firme Marker koja je zaslužna za kreiranje stotine web shopova. Svaki je web shop specifičan, čak unutar iste branše. Ivica će na nekoliko realnih primjera pokazati koje mogućnosti implementira kod web shopova svojih klijenata, što najbolje funkcionira i kako se kupci osjećaju prilikom kupnje. 5. Napredne opcije i njihova prilagodba prema industriji (20:00 – 20:20) Hrvoje Jurišić iz osječke firme Inchoo će nam pokazati što se novo kuha kod jedne od najvećih svjetskih ecommerce platformi - Magento. Istu koriste veliki web shopovi, neovisno radi li se o B2C ili B2B prodaji. Predstavit će naprednu funkcionalnost koja se pokazala iznimno korisnom u projektima iz automobilske industrije, a potrebno ju je prilagođavati svakom projektu i potrebama istog. Objasnit će Year/Make/Model, funkcionalnost koja olakšava posao, smanjuje količinu vraćenih proizvoda i povećava broj online kupovina, a u isto vrijeme smanjuje broj telefonskih upita vezanih za proizvode. 6. Analiza i optimizacija (20:20 - 20:40) Ivo Novak iz Degordiana će objasniti kako je moguće mjeriti sve aktivnosti koje se događaju na web shopu. Kako da bolje upoznate vaše kupce, procijenite koja napredna opcija funkcionira bolje, itd. Bez kvalitetne analiza sav trud oko novih mogućnosti pada u vodu. 7. Završna pitanja i odgovori, druženje i razmjena iskustava Ako se niste sjetili pitanja kad su predavači držali predavanja, ne očajavajte - ostaju s nama do kraja meetupa ;)

ZIP Factory

Remetinecka cesta 7 · Zagreb

  Past Meetups (12)

  What we're about

  Public Group

  https://secure.meetupstatic.com/photos/event/1/b/2/a/600_442086954.jpeg

  eCommerce Hrvatska je projekt koji je zamišljen za povezivanje i međusobno pomaganje internet trgovaca, te svih aktera koji su uključeni u razvoj ecommerce biznisa (developeri, marketinške agencije, nezavisni stručnjaci itd).

  Projekt je krenuo okupljanjem u Facebook grupi (https://www.facebook.com/groups/ecommerce.hrvatska) istog naziva, a nakon što je prepoznat veliki interes članova, osnovana je i Udruga eCommerce Hrvatska, te pokrenuta prva eCommerce Akademija u Hrvatskoj (http://www.mirakul.hr/akademija/e-commerce-akademija/) u suradnji s Mirakulom.

  Primarni cilj Udruge su konzultacije i edukacije internet trgovaca, te povezivanje istih sa svim servisima i uslugama koje im trebaju za online poslovanje.

  eCommerce Hrvatska Facebook grupa (https://www.facebook.com/groups/ecommerce.hrvatska/)

  eCommerce Akademija (http://www.mirakul.hr/akademija/e-commerce-akademija/)

  Hashtag grupe: #eCommHR

  Members (448)

  Photos (102)