Networking & Storytelling

This is a past event

41 people went

ZIP Factory

Remetinecka cesta 7 · Zagreb

How to find us

Meetup se održava u bivšim prostorijama ZIP-a na Kajzerici. Samo slijedite znakove prema PRIMA namještaju - ZIP je odmah zgrada pokraj. Parking je osiguran za 10-ak automobila, ali ima dosta mjesta po kvartu.

Location image of event venue

Details

TEMA: Optimizacija konverzija u 3 koraka

TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Srijeda 28.6., od 18:00 - 20:00 h

GDJE? Remetinečka 7, Zagreb - Kajzerica, ZIP (Google maps)

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje (http://ecommerce.hr/o-udruzi/clanstvo/))

PROGRAM:

1. Međusobno upoznavanje i razmjena iskustva (18:00 - 18:40)

Posjetitelji i predavači

Glavni cilj svakog meetupa je razmjena iskustva stoga smo odlučili promijeniti koncept i započeti s međusobnim predstavljanjem svih prisutnih, te identifikacijom međusobnih problema. Tu smo da pomognemo jedni drugima, stoga nemojte biti sramežljivi i podijelite s nama svoj NAJVEĆI problem s online poslovanjem.

2. Kako povećati povjerenje na webshopu i zašto je to važno (18:40 - 19:00 )

Corvus, Internet Payment Gateway Provider

Ekipa iz Corvusa je specijalizirana za razvoj eCommerce i platnih rješenja namijenjenih web trgovcima koji žele osigurati maksimalnu sigurnost za svoje kupce. Stoga će na Meetupu pričati upravo o tome kako povećati povjerenje na web shopu, te na taj način povećati i broj kupovina.

3. Kako optimizirati checkout proces (19:00-19:20)

Goran Deak, Forgebit

Goran Deak je krenuo kao tehničar, nedugo nakon toga je postao voditelj IT-a, da bi krunu na svoje iskustvo stavio pokretanjem digitalne i razvojne agencije ForgeBIT.

Goran će vam otkriti koji su glavni razlozi zbog kojih ljudi napuštaju checkout, kako najlakše povećati stopu konverzije, te otkriti glavne razlike između multipage i onepage checkouta.

4. Kako vratiti kupce u checkout proces (19:20-19:40)

Zoran Orak, email marketing stručnjak

Zoranu je email "primarno oružje" još od 2011. godine, a uglavnom radi na međunarodnom tržištu te je upoznat sa svim svjetskim trendovima. Njegov “elevator pitch” je: “Pomažem poduzetnicima graditi liste, planirati strategiju i ostvariti rezultate i rast poduzeća kroz pametan email marketing.”

U srijedu će vam pokazati kako raditi abandond cart sekvence te kako reaktivirati postojeće kupce.

5. Što muči hrvatske web trgovce - Rezultati istraživanja među članovima Udruge (19:40 – 20:00)

Marcel Majsan, eCommerce konzultant i predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska

Marcel je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama iz područja online marketinga.

U srijedu će vam otkriti rezultate istraživanja koje je Udruga provela među svojim članovima, a koji su otkrili glavne probleme hrvatskih web trgovaca.