Dronebygging / Drone building

embedded.TRD
embedded.TRD
Public group

Digs

Olav Tryggvasons gate 30 · Trondheim

How to find us

at DIGS Makerspace

Location image of event venue

Details

Embedded Meetup avholdes Søndag 25 Oktober - Dronebygging og flyging med drone. Dette som en oppvarming til TDC og foredraget til Henning Pedersen på TDC. Hva med et 4 timers "krasjkurs" i dronebygging og flyving :-) Her har du sjansen til å lære det du trenger:

• Bygg et quadkopter med dronebygger Henning Pedersen.

• Du lærer om alt fra flyretninger til komponenter og deres funksjon, fra propell til motor og regulatorer.

• Til slutt skal du programmere det norskdesignede styrekortet før det hele kan fly!

• Henning kjører et opplegg uten bruk av PC. Styrekortene programmeres via innebygget skjerm.

Denne aktiviteten vil koste 500 hundre kroner pr voksen deltaker og det vil bli begrenset plass ca 20 voksne. Oppdatering hvordan betaling skjer kommer så følg med.

Siden dette er en søndagsaktivitet - ta gjerne med barna om de er interessert. Vi setter en nedre grense på 8 år så lenge man er i følge med en voksen. Det koster intet å ta med barn. Dette er en unik mulighet for den håpefulle til å skaffe seg en ny og spennende hobby :-)

Vi har bestilt FIX Makerspace - dvs i Kjelleren på DIGS i Olav Tryggvasons gate 30.

BETALING SKJER VIA HOOPLA (https://embedded-trd.hoopla.no/sales/)

Dersom du ønsker å kjøpe et dronesett for bygging til å ta med hjem etterpå så koster de 3300.- ordinært med alle deler. Men vi har ordnet rabatt - I såfall er det greit å få en melding om dette i forkant av kurset. Du kan legge inn bestilling her med rabattkode: Med rabattkode TDC15 kan de får settet for kr 2950 og det leveres da på workshop. Hvis noen ønsker å kjøpe byggesett så kan det bestilles her: http://makeadrone.net/collections/komplette-byggesett/products/komplett-quadkopter?variant=944339159

Bilde av komplett sett slik man får kjøpt som byggesett: