Meetup ya realizado

El futur de Drupal i taula rodona Drupal vs Wordpress

Este Meetup ya pasó

37 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Tornem el proper dijous 13 de desembre amb un meetup per a tots els públics!

Començarem amb la presentació d'algunes de les últimes novetats del Drupal 8 i cap a on s'està encaminant el projecte repassant les principals iniciatives, a càrrec de Rodrigo Aguilera i Cristina Chumillas.

Després farem una taula rodona amb diferents experts per parlar sobre les diferències entre Drupal i Wordpress i donar algunes guies per escollir entre un d'ells a l'hora de plantejar un projecte. Representant a Wordpress tindrem a en Javier Casares i en Joan Artés, i al Drupal a en Julià Mestieri i a la Cristina Chumillas.

Aquesta vegada serem acollits a les oficines d'Omitsis(https://www.omitsis.com/) al Carrer de Casp 162 (Edifici FAIN), Planta 2. Hi ha parades de metro properes (L1 i L2) i Arc de Triomf (Rodalies).

Després de les presentacions aprofitarem per fer una estona de networking. Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents.

A més a més Siteground y Omitsis patrocinaran l'esdeveniment pel què tindrem pica-pica y beure per a tothom.
--

Volvemos el próximo jueves 13 de diciembre con un meetup para todos los públicos!

Empezaremos con la presentación de algunas de las últimas novedades de Drupal 8 y hacia dónde se está encaminando el proyecto repasando las principales iniciativas, a cargo de Rodrigo Aguilera y Cristina Chumillas.

Después haremos una mesa redonda con diferentes expertos para hablar sobre las diferencias entre Drupal y Wordpress y dar algunas guías para escoger entre uno de los 2 a la hora de plantear un proyecto. Representando a Wordpress tendremos a Javier Casares y Joan Artés, i a Drupal a Julià Mestieri y Cristina Chumillas.

Esta vez seremos acogidos en las oficinas de Omitsis (https://www.omitsis.com/) en la Calle de Caspe 162 (Edificio FAIN), Planta 2. Hay paradas de metro cercanas (L1 y L2) y Arc de Triomf (Cercanías).

Tras las sesiones aprovecharemos para hacer un rato de networking. ¿Quieres conocer otros drupalers con quien compartir experiencias? Buscas trabajo o ofrezcan? Podrás anuncia a los minutos de micro abierto tras la sesión o sencillamente hablando con el resto de asistentes.

Además Siteground y Omitsis van a patrocinar el evento por lo que tendremos pica-pica y bebida para todos.