Meetup ya realizado

Backdrop CMS per a desenvolupadors Drupal

Este Meetup ya pasó

12 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Nou any i nova trobada de Drupal.cat, aquest cop per conèixer una mica el CMS Backdrop de la mà d'un dels fundadors de Drupal.cat, Robert Garrigós.

El gestor de continguts Backdrop (backdropcms.org) és una derivació de
Drupal molt interessant per a persones amb experiència a desenvolupar
llocs web amb Drupal. Bakcdrop no és un projecte substitutiu del Drupal,
sinó que el complementa, i en aquesta xerrada veurem com ho fa. També
veurem com funciona Backdrop, les seves semblances i les seves divergències amb Drupal, les eines de desenvolupament i els recursos que disposem per a treballar-hi.

En Robert Garrigós (https://www.garrigos.cat/) és músic de formació reglada i desenvolupador web d'autoformació. Membre de la comunitat de desenvolupadors de Drupal des de l'any 2005, va coorganitzar la Drupalcon Barcelona 2007, és cofundador de la comunitat catalana Drupal.cat i de l'empresa Ymbra.

Aquesta cop ens trobarem al Bar Falstaff (http://barfalstaff.com/) al Carrer Venus 3. Molt a prop de la parada de metro de Verdaguer (L4 i L5)

Després de la presentació aprofitarem per fer una estona de networking. Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anunciar-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents.