Redisseny de la nova interfície d'administració del Drupal: quins canvis vénen?

Este es un evento antiguo

8 personas asistieron

Lleialtat Santsenca

Carrer d'Olzinelles, 31 · Barcelona

Cómo encontrarnos

El meetup serà a la 'Sala 22'

Imagen del lugar del evento

Detalles

El dijous 30 de maig farem la propera quedada de Drupal.cat amb una nova sessió sobre Drupal 8. Aquesta vegada la Cristina Chumillas d'Ymbra (ymbra.com) i Usability mantainer del Drupal ens parlarà dels canvis que veurem a l'administració gràcies a la iniciativa Admin UI Modernization.

La iniciativa per a la modernització de la interfície d’administració té previst proporcionar una experiència d’autoria i administració de continguts repensada. Aquesta sessió proporcionarà una explicació i posterior discussió sobre els temes que s'estan treballant actualment i les dates previstes per a cada una de les parts:
1- Redisseny de la nova UI:
- Resultats dels estudis d'usuari fets i les seves implicacions.
- Millores generals previstes en termes d'usabilitat.
- Creació d'un nou sistema de disseny per a l'administració del Drupal.
2 - Nou tema d'administració Claro
3 - Nova app JS per a l'administració

El lloc serà a la cèntrica Lleialtat Santenca, a 5 minuts de les línies L1 i L5 (Plaça de Sants), a 10 minuts de l'estació de Sants (L3 i Renfe) i 15 minuts de plaça Espanya (FFGG i Metro).

Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents.