El que s'amaga darrere d'una Acadèmia Online 👨🏻‍🏫

Girona WordPress Meetup
Girona WordPress Meetup
Grupo público
Imagen del lugar del evento

Detalles

No hi ha dubte que les acadèmies online estan de moda i s'ha estès el missatge que tots els professionals haurien de crear-se’n una, ensenyar al món allò que saben i començar a guanyar diners ràpidament.

Però la realitat és molt diferent. En aquesta meetup, en David Perálvarez i Francesc Barbero volen compartir la feina real que s'amaga darrere d'un negoci d'aquest tipus.

L’objectiu és desmentir el mite que predica que només cal llançar la teva acadèmia online i de sobte no pararàs de rebre notificacions de pagament d’Stripe/Paypal i posar en valor la professió de l’instructor online, on cada nou alumne costa suor i llàgrimes, el creixement és lent i es tracta d'una carrera de fons, on la perseverança és un punt clau.

Compartiran, a més, quins coneixements, habilitats i eines, a part de la matèria que vulguin impartir, són necessaris a l'hora de gestionar la teva pròpia acadèmia online.

En definitiva, els agradaria que el públic no només es quedi amb aquesta idea romàntica que només cal un plugin LMS i un altre de restricció de contingut per a muntar-te en el dòlar.

En David ho farà partint de la seva pròpia experiència com a instructor online des de 2015, desenvolupant acadèmies a altres professionals i amb tot allò après al costat de Francesc Barbero en el seu podcast Instructors Online. Es dedica a la creació de cursos online sobre desenvolupament WordPress a https://silicodevalley.com/ i al disseny i desenvolupament d'acadèmies online a altres professionals a https://davidperalvarez.com/

En Francesc Barbero és realitzador audiovisual. Es va formar molt per cursos online i hi va aprendre tot el necessari per fer i crear tota mena de contingut. Al maig de 2017 va obrir la seva acadèmia audiovisual Online, i just un any després va tancar per l'excés de feina i treballs que havia de deixar per poder oferir qualitat i contingut constant a la seva plataforma.
De tot plegat hi ha après molt, tant per la part de creació de contingut, com per la part de treball, fidelització i necessitats dels seus alumnes.

Reserva la teva plaça i t'esperem al CoEspai!

(col·laboren l'espai de coworking al centre de Girona CoEspai i l'associació de professionals Digitals Girona).