Openvino: Un nou paradigma. Digitalització i tecnología 4.0 aplicats a un celler

#TANDENN · Emprenedors, innovadors i empreses Penedès Garraf
#TANDENN · Emprenedors, innovadors i empreses Penedès Garraf
Grupo público

Auditori Miramar

Carrer de la Davallada, 12 · Sitges

Cómo encontrarnos

Amb la col·laboració del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges. ATENCIÓ: La zona de l'Auditori és pràcticament peatonal i no es pot aparcar. Trobareu aparcament al Parking retiro, Carrer de Santiago Rusiñol, 8, 10. És el més proper.

Imagen del lugar del evento

Detalles

La transparència és un valor clau per construir negocis sostenibles, ètics i rendibles, i és una eina important per a les petites empreses.

L’objectiu de The OpenVino Project és crear el primer celler transparent, de codi obert i una criptomoneda recolzada per vi, exposant al mon les tècniques i pràctiques de negoci de Costaflores.

OpenVino és una col·lecció experimental de paquets de software de codi obert, processos comercials i dissenys, actualment en construcció per un equip global de idealistes.

Openvino no és una empresa, i no està desenvolupant productes per comercialitzar en el futur. Encara que la primera implementació de Openvino se està construint per el celler boutique Costaflores a Mendoza, Argentina, l’equip espera que els seus experiments siguin adoptats i modificats lliurement por altres cellers i empreses.

Presentat per en Mike Barrow, ideòleg i impulsor de la iniciativa The Openvino Project, propietari del celler Costaflores a Mendoza (Argentina) i expert en Tecnologíes de la Informació.

=====================
Agenda de la sessió:

-19:10h Mike Barrow
"Openvino: Un nou paradigma. Digitalització i tecnología 4.0 aplicats a un celler."

-19:40h Debat participatiu format Fishbowl

-20:00h Networking
=====================

Mike Barrow https://www.linkedin.com/in/barrowmike
The Openvino Project http://www.openvino.org/

L'esdeveniment és gratuït, places limitades. Reserva la teva plaça ara.