Meetup ya realizado

TALLER 7: Disseny de continguts educatius específics per a smartphone

Este Meetup ya pasó

13 personas asistieron

Detalles

TALLER 6: Disseny de continguts educatius específics per a smartphone basats en els principis formatius del disseny gràfic i la percepció

INSTRUCTOR: Miquel Navarro (WARKS, Barcelona)

(Además de inscribirte en este MeetUp, hazlo también en el registro general de la Transmedia Literacy Internacional Conference: https://transmedialiteracy.org/the-conference/general-registration/)

RESUMEN

El taller posa el focus en l'optimització del aspecte dels continguts educatius i el seu disseny optimitzat per a ser visualitzats mitjançant dispositiu mòbil. A partir de diversos principis essencials del disseny establerts per la Gestalt i la Bauhaus a inicis del s.XX, més tard ampliats i consolidats per Bruno Munari es donaran les claus per a dissenyar píndoles de continguts teòrics en qualsevol àrea durant una sessió de generació de continguts i una última part de difusió i obtenció de feedback respecte als continguts dissenyats. L'ojbectiu principal és Optimitzar el procés de disseny i creació de continguts específics per a l'ensenyament-aprenentatge atenent a la diversitat tecnológica.El taller és totalment transversal i està dirigit a docents de qualsevol tipus de àrea. L'objectiu és treure el màxim partit en el disseny de creació de píndoles educatives a l'aprenentatge mòbil amb els mínims recursos mitjançant l'adquisició de principis del disseny. La proposta ha sigut dissenyada per a ser desenvolupada mitjançant la metodologia IWO -input, work, output- que preveu tres fases amb tres motors de treball: una fase d'input, una de treball i generació de materials, i una tercera de output i divulgació del treball generat.

DESTINATARIS

El taller és totalment transversal i està dirigit a docents de qualsevol tipus de àrea. L'objectiu és treure el màxim partit en el disseny de creació de píndoles educatives a l'aprenentatge mòbil amb els mínims recursos -ppt o presentations- mitjançant l'adquisició de principis del disseny. OBJECTIUS

- Optimitzar el procés de disseny i creació de continguts específics per a l'ensenyament-aprenentatge atenent a la diversitat tecnológica.
- Buscar, obtenir, processar i comunicar informació, transformar-la en coneixement i aplicar-la en els processos d'ensenyament i aprenentatge.
- Potenciar processos educatius que facilitin l'aprenentatge, atenent el nivell i formació prèvia dels estudiants.

RECURSOS

El dispositius personals dels participants (pc portàtil, tablet, smartphone), material per a conceptualització (paper, retoladors de colors), taules que permetin el treball col·laboratiu.