Meetup ya realizado

#EDUxperience UPF

Este Meetup ya pasó

47 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Xerrades dinàmiques amb joves i adults actius que aprenen i ensenyen amb els mitjans.

PRESENTADORA: Cristina Abelló (productora i coordinadora de projectes culturals).

PARTICIPANTS

MARIA SABIOTE, professora de ciències socials especialitzada a fer propostes de ludificació (gamification) a tercer d’ESO.

CARLA SEVILLANO BALLESTEROS, estudiant del grau universitari de Videojocs-Developers de l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-Universitat de Barcelona), especialista en jocs aplicats i d'entreteniment temàtic (ENTI).

TXEMA ARENAS PEIRÓ, cap d'estudis i professor de l'Institut Joan Salvat-Papasseit de Barcelona. Té experiència en disseny, realització i coordinació de projectes educatius i xarxes estratègiques, i en disseny d'activitats pedagògiques. Actualment és el coordinador del projecte europeu Erasmus+ "like/dislike me: click here to find out more".

MARTA BOTET, estudiant de secundària i booktuber al canal "Recomanacions de llibres".

GONZALO FRASCA, chief design officer a l’estudi de videojocs DragonBox i catedràtic de Jocs a la Universitat ORT (Uruguai). Ha creat jocs per a Pixar, Cartoon Network, Lucasfilm i Warner Bros. Actualment desenvolupa DragonBox School, un nou mètode científic per aprendre matemàtiques jugant.

SOLOK.OS, nom artístic de Solomon Yeboah "Solo" Pinamang Koranteng, un jove raper de dinou anys conegut al circuit de 'batalles de galls' de Barcelona.

(A més d'inscriure't en aquest esdeveniment, fes-ho també a la inscripció general de la Transmedia Literacy Internacional Conference: https://transmedialiteracy.org/the-conference/general-registration/)

Més informació a: [masked]