Primeres passes amb WordPress: instal·lació i configuracions inicials

Este es un evento antiguo

7 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Aquesta serà la segona reunió de la comunitat WordPress Lleida. Després de la primera trobada de presentació del mes passat, en aquesta ocasió comencem amb un format més tradicional: presentació i exposició del tema principal que tractarem (entre 30-50 minuts) i després torn obert de conversa per discutir sobre el tema principal que s'ha tractat o altres qüestions que puguin anar sorgint sobre WordPress.

Per començar, he pensat que estaria bé fer-ho pel principi. En aquesta ocasió veurem:
1- com instal·lar WordPress en el nostre allotjament web -a través d'FTP- i també com fer-ho en un hosting gratuït de proves -via instal·lació automàtica-.
2- un cop instal·lat, comentarem quines són les primeres configuracions bàsiques que recomanem fer sempre (per motius de seguretat, posicionament web, etc...) abans de començar a pujar contingut.

A partir d'aquí, i si el temps ho permet, podríem veure un parell de plugins recomanables per cobrir necessitats bàsiques com la seguretat i el posicionament web.

Què tal? Us animeu??

En aquesta segona meetup, repetirem ubicació: Lola más sabores.
Ubicació googleMaps: https://goo.gl/maps/PKEWxWwjTuo

En aquesta ocasió, ens cedeixen la planta superior del restaurant, on disposarem de lloc de treball per a tothom, pantalla i projector per seguir bé l'exposició. Per tant, qui vulgui venir amb el seu portàtil, ho podrà fer sense problema. Tindrem aire condicionat i wifi ! ;-)

En acabar, podrem continuar la discussió i el networking tot fet una cerveseta en la terrassa del Lola.

Ets de Lleida o d'alguna població propera? Treballes amb WordPress o tens interès per aprendre'n? T'esperem !!