Com crear la teva App amb WordPress i King of App

WordPress Lleida
WordPress Lleida
Grupo público
Imagen del lugar del evento

Detalles

¿Sabies que si tens una web basada en WordPress, ara pots convertir-la en una aplicació per a mòbil? T'agradaria submergir-te en el món de la creació d'aplicacions per smartphone però penses que encara no disposes dels coneixements tècnics necessaris? T'interessarà saber que, si saps fer webs, ara també saps crear Apps? El proper dijous 22 de febrer descobriràs com!

King of App (https://kingofapp.es) és una plataforma open source, un CMS amb un funcionament molt similar a WordPress. Una plataforma que facilita el procès de creació de apps híbrides tant per a Android com per a iOS, utilitzant el seu gestor de contingut propi basat en plantilles, mòduls i serveis.

En aquesta meetup, en Xavier Barata - CEO de King of App- ens explicarà com podem convertir en una App qualsevol web feta amb WordPress.
Veurem tant la teoria com la pràctica!

Ens farà una introducció teòrica, on veurem la importància actual i futur del desenvolupament de Apps per nosaltres i pels nostres negocis. Però també (i més important!), ens exposarà mitjançant una demostració tècnica/pràctica, els passos que em de seguir per tenir la nostra App: des de vincular la nostra web WordPress amb King Of App fins a la publicació a les botigues de Google i Apple.
Coneixerem el funcionament de l'eina, les possibilitats de què disposa i el senzill que resulta incorporar les funcionalitats d'altres plataformes (YouTube, Google Maps, Analytics, RSS ...) mitjançant els seus més de 170 mòduls i serveis disponibles.

👨 Ponent: Xavier Barata ( https://www.linkedin.com/in/xavierbarata)

Què tal? Us animeu??

IMPORTANT!
Recordeu que tenim una nova ubicació: farem la meetup al Coworking La Casa de Fusta, situada al c/cavallers 63 de Lleida

Ubicació Google Maps: https://goo.gl/maps/USDdKhptCJn

En acabar, podrem continuar la discussió i el networking tot fent un entrepà!

Asistentes (27)