Còpies de seguretat i migracions de la nostra web amb WordPress

Este es un evento antiguo

11 personas asistieron

Imagen del lugar del evento

Detalles

Com puc fer una còpia de seguretat de la meva web?
Com puc moure (migrar) la meva web d'un servidor a un altre? i si vull canviar de domini, ho puc fer?

Aquestes són preguntes recurrents en les formacions o xerrades sobre WordPress. De fet, és totalment recomanable realitzar còpies de seguretat periòdiques de la nostra web: tant si es una web senzilla corporativa o blog, com (sobretot) si la nostra web és un e-commerce o una web de la que obtenim un rendiment directe.

En aquesta meetup mirarem de resoldre dubtes i proposar eines (plugins) que ens faciliten tenir còpies de seguretat periòdiques de la nostra web i altres que ens permetran fer migracions de hosting i/o domini, i així poder traslladar la nostra web amb seguretat.

Recomanarem 2 plugins per a còpies de seguretat, que a més de realitzar còpies en local, ens permetran també sincronitzar les còpies amb serveis Cloud com GoogleDrive, Dropbox o similar.

També veurem 2 plugins per realitzar les migracions: duplicar la nostra web per poder-la moure de servidor; o passar del lloc de proves al servidor de producció.

En finalitzar l'exposició, com sempre, obrirem torn de preguntes per resoldre dubtes sobre la xerrada o qualsevol altre assumpte que vulgueu relacionat amb WordPress i WooCommerce.

Què tal? Us animeu?? 📢

IMPORTANT!
AQUEST MES DE JUNY TORNEM AL NOSTRE HORARI HABITUAL. TORNEM A FER LA MEETUP EN DIJOUS!

Ubicació Coworking La Casa de Fusta - Google Maps: https://goo.gl/maps/USDdKhptCJn