What we're about

Welkom bij deze meetup: bedoeld om verbindingen te leggen en werken in Noord Nederland een feestje te laten zijn! We leven in een enorm veranderende wereld, waarin technische en digitale ontwikkelingen ons elke dag vragen om wendbaar te zijn en nieuwe innovaties te omarmen. Prachtig om te ervaren hoe je hierin als mens, team en organisatie keuzes maakt en succesvol blijft. Leren van elkaar staat hier centraal: Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat zijn valkuilen of sleutels tot succes? Om dit samen te brengen organiseren we regelmatig netwerk- en inspiratiebijeenkomsten. Voel je vrij om onderwerpen in te brengen, ons te volgen via social media, maar ook als het je niet past de meetup weer te verlaten. Samenwerken, dat werkt!

Meer info: https://www.gelukwerkt.frl

Upcoming events (1)

Inspiratie voor effectieve en energieke ONLINE bijeenkomsten - sessie 17

Ben jij die ONLINE meetings al zat? Sta je vaak op mute en kan je daardoor je input niet kwijt? Mis je de samenwerking met elkaar of verloopt de meeting stroef door die ene collega die altijd aan het woord is? Dat kan anders!

Wil jij ervaren hoe je ONLINE bijeenkomsten een interactieve draai kan geven? Als vervolg op onze meetups in 2020, organiseren we ook in 2021 elke laatste vrijdag van de maand opnieuw korte sessies, waarin we steeds een andere werkvorm toepassen. Dus ben jij nieuwsgierig, heb je het lef om eens wat anders uit te proberen en wil je graag leren? Kom langs in één van onze meetups (of alle;-)) op vrijdagochtend.

Past events (38)

Photos (85)