What we're about

Welkom bij Stichting Hack42, de speeltuin voor volwassenen. Koekjes graferen met een lasersnijder, 3D-printen, houtbewerken met een kolomboor of CNC-frees, sloten openen zonder sleutels, Club-Mate drinken aan de bar of onze bijzondere collectie bewonderen in het computermuseum. Hackers zijn niet eng en dat willen we je graag laten zien!

In onze hackerspace is veel te zien en nog meer te doen. Zo is een gedeelte ingericht als computermuseum, zijn er labs voor elektronica, handenarbeid en fabricage, is er een lounge met bar, een gamingruimte en meer. Als je ook maar iets hebt met computers, dingen maken, elektronica, knutselen of techniek kun je bij ons heel veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus.

Niet alles wat we doen heeft met computers te maken, en ook als je wel iets met computers wilt doen, hoef je geen expert te zijn… Beginners zijn net zo welkom als experts, fouten maken hoort erbij en samen leren is leuk!

Doelgroep: studenten, jongeren (16+), volwassenen

Hack42 is ook beschikbaar als locatie voor jouw Meetup event! Neem contact met ons op wanneer je hier interesse in hebt.

Past events (99)

Photos (22)