Skip to content

Details

Güzellik, yaratıcılık ve kozmetik formülasyonuna ilgi duyan herkesi Smart Beauty’nin Lip Gloss Yapımı Workshopu’na davet ediyoruz.
Bu etkinlikte kendi lip gloss’unu yapacak, renk ve ışıltı seçimleriyle sana özel bir ürün tasarlayacaksın. Aynı zamanda kozmetik dünyasında ürün geliştirme, formülasyon ve marka oluşturma süreçlerine dair keyifli oturumlara katılacaksın.
Etkinliğimiz hem öğrenmek hem üretmek hem de güzellik alanında yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsat.
Program
13.15 – 14.15
Panel Oturumu
Ecz. Burcu Onay
14.15 – 14.30
Lip Gloss Formülasyonu 101
Biyomüh. Dicle Kaya
14.30 – 15.15
Fikirden Rafa
The Futural Marka Kurucusu: Ecz. Mısra Berna Özdemir
15.25 – 16.25
Lip Gloss Yapımı Workshopu
Kendi lip gloss’unu kendin yap!
Bu etkinlikte:
Kendi lip gloss’unu tasarlayacak, kişisel stilini yansıtan bir ürün oluşturacak ve güzellik sektörüne dair ilham verici bilgiler edineceksin.
Tarih: 2 Mayıs 2026, Cumartesi
Yer: İstanbul Medipol Üniversitesi, Kavacık Güney Yerleşkesi
Organizasyon: Smart Beauty & ISPE Student Chapter
Sponsorlarımız: Smart Beauty, Wellcare, Just Herbs, Solaris
Smart Beauty ile güzellik deneyimini kişiselleştir, kendi lip gloss’unu tasarla ve ışıltını yansıt! ✨

Related topics

You may also like