What we're about

javaBin Bergen er en brukergruppe for personer interessert i Java og omkringliggende teknologier. Vi organiserer månedlige fagkvelder, vanligvis tredje torsdag i måneden. Fagkveldene våre er gratis og åpne for alle!

javaBin har grupper flere steder (https://javabin.meetup.com) i Norge og står også bak konferansen JavaZone (https://javazone.no). Se også http://java.no for mer informasjon om javaBin.

Om du ønsker å presentere noe på en av våre fagkvelder, eller vil hjelpe til å organisere dem, eller du ønsker å være med å arrangere JavaZone, ta kontakt med oss på bergen@java.no!

Upcoming events (2)

The secrets behind database performance.

Ambita

Torsdag 19. mai starter vi opp med fysiske møter igjen. Lasse Jenssen blir førstemann ut.
Planen er pizza fra kl. 17.30 og foredraget starter kl. 18.00.

Om foredraget sier Lasse:

My claim: Developers are just too damn smart!

When performance and scalability issues hit, they very often hit hard.
Why do we continue to make the errors that generates bottlenecks and slow applications?
In this presentation I’ll try to look at both some non-technical and some technical aspects of how to build scalable application, and how to avoid performance issues when using databases.
One of my claims is that developers are just too damn smart!

Om foredragsholder:
I'm a database developer focusing on performance and scalability. I have worked with database technologies for over 20 years, and I strongly believe that performance is a feature, and that programmers and system owners get the systems they deserve. Although I have worked with different relational database systems such as MSSQL Server, MySQL, Informix and PostgreSQL, Oracle has been the main database system the last 20 years. In 2015 I became an Oracle ACE, for my knowledge and contributions towards the Oracle communities. I have been a speaker at several Oracle and Java conferences in US, Italy, Germany, England, Scotland, Denmark and Norway, for instance JavaZone.

Sommermøte

Ambita

Onsdag 8. juni ønsker vi velkommen til vårt tradisjonelle sommermøte med tapas, lyntaler og øl/cider/brus til.

For å få til dette trenger vi foredrag. Vi inviterer nye og erfarne foredragsholdere til å holde et kort foredrag (10-30) minutter om et tema som du finner interessant, enten du jobber med det til dagen eller det er et hjemmeprosjekt. Dette er en glimrende anledning til å øve seg som foredragsholder i en litt mindre gruppe.

Pga mat og alkoholservering er det begrensning på antall deltakere, så beste måten å sikre seg plass er å holde et kort foredrag. Hvis du har fått plass men ikke kan komme er det viktig at du melder deg av møtet så tidlig som mulig slik at vi slipper matsvinn.

Forslag til foredrag (tittel, beskrivelse og lengde) sendes til [masked] eller tas direkte med en av oss i javaBin Bergen.

Vi sees.

Photos (22)

Find us also at