What we're about

javaBin Sørlandet - en brukergruppe for personer interessert i Java og omkringliggende teknologier.

Fagkveldene våre holdes som regel første onsdag i måneden, på Apotekergaarden i Grimstad.

Fagkveldene er åpne for alle som ønsker, men vi oppfordrer til å kjøpe medlemskap dersom du ser på javaBin som en verdifull arena. På den måten kan vi fortsette å arrangere kvelder og bygge brukergruppen videre. Se Medlemskap på java.no (http://java.no/index.html?page=medlemskap) for mer informasjon om medlemskap.

javaBin har grupper flere steder (http://javabin.meetup.com/) i Norge. Se også java.no (http://java.no/) for mer informasjon om javaBin.

Upcoming events (1)

Julemøte for javaBin Sørlandet

Apotekergaarden - Mad & Leven AS

Hei alle javaBinere! Det er julebord sesong igjen, og javaBin er intet unntak! Vårt årlige julemøte / julebord vil bli på Apotekergaarden i Grimstad denne gangen. Tradisjonen tro så blir det faglig innhold, masse god mat og sosialt. Vi har reservert lokalet fra 17:30 og kl 18:00 blir det foredrag om WebGL. Pinnekjøtt og ribbe vil bli servert ca. kl 19:00, deretter desert, også blir det sosialt resten av kvelden. Denne gangen kommer Kai Drange fra Dedica og skal fortelle oss litt om WebGL. WebGL er et Javascript-API som lar en bruke grafikkprosessoren for grafiske effekter, interaktiv 3D-grafikk, animasjon, datavisualisering med mer - rett i nettleseren. Kai Drange har erfaring fra spillutvikling og vil i løpet av en liten time gi oss en generell oversikt over hva utviklere uten tidligere kjennskap til 3D-grafikk eller grafikk-APIer trenger å vite for å komme i gang. Fokuset vil bli mer på konsepter enn tung kildekode, så ingen forkunnskaper utover litt kjennskap til generell programmering er nødvendig for å kunne følge med. Så skulle du ha interesse av å vite hvordan man viser grafiske effekter på web, eller bare høre mer om hva dette "WebGL" ordet du har hørt om er for noe, så er dette foredraget for deg! Med andre ord så er dette et fordrag som måtte passe studenter, juniorer, hobbyister og seniorer som har litt interesse for webutvikling. Så da håper vi i javaBin Sørlandet at vi ser akuratt deg! På vårt julebord. Vell møtt! NB! Ved allergier eller andre matbehov: Ta kontakt via message systemet til meetup dersom det er behov for vegetar eller dere har matallergier.

Past events (62)

Javabin, NNUG og SørveivTech Fellesarrangement på Hotell Kaledonien

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Photos (40)