Skip to content

HTTP! Kode! Læring! Johannes Brodwall bygger en HTTP-server fra bunnen

Photo of Karl Løland
Hosted By
Karl L. and Narve S.
HTTP! Kode! Læring! Johannes Brodwall bygger en HTTP-server fra bunnen

Details

Hei alle javaBinere!

Da er det tid for vårt juni møte. Denne gangen har vi møtet litt tidligere i måneden enn vanlig, og holder det 1. Juni klokken 18:00. Vi vil befinne oss på Håndtverkeren resturant og pub i Kristiansand.

Vi får besøk av Johannes Brodwall som vil holde foredraget "HTTP! Kode! Læring!" for oss.

Det vil som vanlig bli bespising, og denne gangen er det burger med ost, bacon, tomat, sylteagurk, salat, hvitløksdressing, fries og rancherdip som står på menyen. For alternativer for dere med allergier, og dere som ønsker et vegansk alternativ, ta kontakt minst 3 dager i forkant av møtet, så skal vi fikse til noe for dere og!

En liten teaser for foredraget:

Kan aktiviteten ved å programmere brukes til å utforske og lære teknologi fra bunnen av?

Johannes Brodwall holder et praktisk foredrag der han starter med de enkleste byggeklossene i Java, ispedd litt nysgjerrighet, og i løpet av talken skal han bygge en http-server. Serveren blir helt crap, men på reisen lærer vi mange detaljer om HTTP som kan være med på å oppklare mysterier som selv erfarne utviklere lurer på.

Gjennom foredraget får du se hvordan man kan bruke feedback og kode for å utforske en teknologi som alle utviklere har et forhold til. Det blir en interaktiv og levende sesjon med levende kode og dialog med publikum.

NB: På grunn av at vi denne gangen må bestille maten på forhånd, så må man være påmeldt arrangementet minst 3 dager i forkant (mandag 29. mai,) for å få mat. Men utenom det er det bare å melde seg på i etterkant og komme på møtet!

Photo of javaBin Sørlandet group
javaBin Sørlandet
See more events