Tapasztaljuk meg, milyen az élet a Teal szervezetben

Details

“Morpheus (Mátrix): Hadd mondjam el mért vagy itt: Azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van... Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek? “

- Valami nincs rendben azzal, ahogy ma dolgozunk, csak nem tudom mi az és mit lehetne tenni, hogy ez változzon?
- Kíváncsi vagyok mi is pontosan a Teal mozgalom, ami a munka világát újra akarja formálni, emberivé akarja tenni?
- Gondolatban már értem a Teal-t, de el sem tudom képzelni, hogy ez az én cégemben, a szervezetben ahol dolgozom, hogyan működhetne?
- Mi van az Agilitáson túl, hová fejlődik a munka világa és benne az Ember?

Ha időnként vannak ilyen gondolataid, gyere el erre a napra, ez az alkalom neked szól. Mi, az Atlas Platform csapata hiszünk abban, hogy a munka korszerű szemlélete már elérhető. Azon dolgozunk, hogy valósággá váljon. Ennek érdekében
- szervezeti tudatosság térképeket készítünk (http://reinvorgmap.com)
- Munkahely Műhelyt építünk (http://munkahelymuhely.hu)
- Facilitációt tanítunk (http://facilitatormuhely.hu)
- Teal könyvet lektorálunk (http://reinventingorganizations.hu)
- Cikkeket osztunk meg a jövő munkahelyeiről (https://goo.gl/GBssS5)
- Kicsi és nagy cégeket segítünk fejlődni, emberibbé válni...

Az foglalkoztat bennünket, hogy milyen lenne körülöttünk a világ, ha a munkahelyek, munka közösségek, ahol felnőttként időnk legalább ⅓ -át eltöltjük, a kreativitás, a tanulás, a személyiség fejlődés tudatos támogatói lennének? Ha nap mint nap azt érezhetnénk, hogy a gondolataink, érzéseink és cselekedeteink összhangban vannak? Ha minden ember munkaidejében szabad akaratából azzal foglalkozhatna amiben ő a legjobb?

Az egész napos workshop tele mély tapasztalásokkal, élményekkel, érthetővé és átélhetővé teszi hogy egy valóban korszerű és emberközpontú szervezetben milyen lenni és dolgozni.
Rátekintünk, hogy a világ komplexebbé válása hogyan hat a szervezetek belső szerkezetére és gyakorlataira és milyen módszerek segítenek abban, hogy a szervezet képes legyen ezzel megbirkózni.