Skip to content

WordPress Meetup Kaunas - Gyvai

Photo of Silvija
Hosted By
Silvija and 3 others
WordPress Meetup Kaunas - Gyvai

Details

Susitinkame jau gegužės mėnesį! Meetup'as vyks gyvai, truks apie 4 val.
Data ir vieta
Renginys vyks 2024 05 16, ketvirtadienį, 15 val., KTU Ekonomikos ir verslo fakultete. Adresas: Gedimino g. 50, Kaunas.
Programa:
15:00 - 15:30 Įžanga
15:30 - 16:30 Karolis Babilius - Ar sunku pakeisti savo 13 metų trukusią profesiją, kaip tau 35-eri?
16:30 - 16:50 Pertrauka
16:50 - 17:50 Paulius Šetkus - „Facebook Ads”
17:50 - 18:10 Petrauka
18:10 - 19:10 Tomas Petrašiūnas - Kaip teisingai (ne) naudoti ACF Flexible Content?
Pranešėjai:
Karolis Babilius - PPC specialistas nesenai įžengęs į skaitmeninio marketingo pasaulį ir sėkmingai valdantis Google bei Facebook Ads reklaminių kampanijų paskyras. Sparčiai gilinasi ne tik į pačių kampanijų paleidimą, bet ir orientuojasi į kur kas platesnį spektrą, nuo kampanijų strategijos sukūrimo iki duomenų sekimo bei analizės. Didelį dėmesį skiria darbui su Google Tag Manager bei tokioms naujovėms kaip Google consent mode v2.
Paulius Šetkus - patyręs PPC specialistas ir LemonHook skaitmeninės reklamos agentūros vadovas, kartu su komanda dirbantis prie vietinių ir tarptautinių reklamos projektų, valdantis Google ir Facebook Ads mėnesinius biudžetus didesnius nei 30.000€, padeda e-komercijos prekiniams ženklams rasti efektyvius sprendimus internete bei pasiekti užsibrėžtus tikslus. LiMA Kauno tarybos narys ir "Jau Tie Marketingistai" bendraįkūrėjas.
Tomas Petrašiūnas - programuotojas, WordPress ekspertas ir vienas iš Lietuvos WordPress bendruomenės pradininkų.
***
See you in may! The meetup will be held live and will last about 4 hours.
Date and place
Event will be held on Wednesday, May 16, 2024, at 3 p.m., at the KTU Faculty of Economics and Business. Adress: Gedimino str. 50, Kaunas.
Topics and speakers
15:00 - 15:30 Intro
15:30 - 16:30 Karolis Babilius „GTM - Google Tag Manager”
16:30 - 16: 50 Break
16:50 - 17: 50 Paulius Šetkus „Facebook Ads”
17:50 - 18:10 Break
18:10 - 19: 10 Tomas Petrašiūnas „Kaip teisingai (ne) naudoti ACF Flexible Content”
***
Apie Kaunas WordPress Meetup
Meetup'as skirtas visiems - ir naujokams, ir pažengusiems, kurie vienokiu ar kitokiu būdu naudoja, ar norėtų naudoti WordPress. Čia susitinka programuotojai, dizaineriai, tinklaraštininkai, marketingo ir SEO specialistai, tinklapių administratoriai, freelanceriai, projektų vadovai, studentai, pradedantys verslą bei patyrę verslininkai.
Kiekviename susitikime temos/veiklos yra skirtingos, tad tai puiki galimybė apie WordPress sužinoti iš įvairių pusių bei susipažinti su įvairių sričių atstovais, rasti kolegų, partnerių, darbuotojų, darbdavių ar tiesiog draugų.
Taip pat mielai laukiame norinčių pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis. Jei norite pasidalinti patirtimi šiame ar kito mėnesio meetup'e, brūkštelkite labas@kodopoetai.lt ir aptarsime.
Iki susitikimo!
About Kaunas WordPress Meetup
Meetup is for everyone, both newbies and advanced, who use or would like to use WordPress in one way or another. Programmers, designers, bloggers, marketing and SEO specialists, website administrators, freelancers, project managers, students, business startups, and experienced entrepreneurs meet here.
Each meeting has different topics/activities, so it's a great opportunity to learn about WordPress from different angles and meet representatives from different fields, find colleagues, partners, employees, employers, or just friends. The talks are usually in Lithuanian unless it is noted differently in the meetup agenda.
We also welcome those who want to share their experience and knowledge. If you want to give a talk at one of the future meetups, send an email to labas@kodopoetai.lt and we will discuss it.
See you!

Photo of Kaunas WordPress Meetup group
Kaunas WordPress Meetup
See more events
FREE