Next Meetup

Knowledge Mile Morning Meetup #16
De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers van de Knowledge Mile. Bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers en stad- en beleidsmakers delen hun ideeën voor het gebied van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein. In deze editie zorgen we dat je weer helemaal op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op de Knowledge Mile. Daarna heb je uiteraard alle tijd om jouw ideeën uit te wisselen met anderen. • 08:00 | Inloop met koffie & croissant • 08:20 | Welkom door de locatie en update door Matthijs ten Berge en Maarten Terpstra (Knowledge Mile) • 08:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen Jouw project in de update Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dan hieronder in de reacties aan wat de ontwikkelingen zijn van jouw project. Dan benoemen we dit tijdens de Update. Matthijs ten Berge Maarten Terpstra

Needs a location

Upcoming Meetups

Past Meetups

What we're about

Public Group

De Knowledge Mile is het gebied in Amsterdam dat loopt van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein. Hier zetten we ons samen in voor uitdagende vraagstukken van de stad. We houden van de stad en van vernieuwing. We geloven in de kracht van ontdekken, experimenteren, ontwikkelen en verbeteren.

Onze community bestaat uit bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers, stad- en beleidsmakers. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de Knowledge Mile Morning Meetups, waar we je op de hoogte brengen van alles wat gebeurt in het gebied, en je verbinden met iedereen die het gebied wil verduurzamen en verbeteren.

Voor meer informatie, bezoek de website:

http://knowledgemile.amsterdam (http://knowledgemile.amsterdam/)

Members (434)

Photos (128)