What we're about

CoinBroker.hu (http://www.coinbroker.hu/) - Pataki Gábor & Dr. Halász Rita

A kriptovaluták komoly változásokon mentek keresztül, most már igaz hogy egyszer fent és egyszer lent, de kedvező szabályozás és hatósági döntés eredményeképpen elindulhat egy stabilizálódási folyamat. Hogy mi lenne kedvező lépés ? Beszélünk róla meetupunkon.

Sokkal rugalmasabb - sok esetben - a közösséghez tartozás élményét kínáló szolgáltatások és megoldások fognak kialakulni. Legyen az közösségi tőkegyűjtés vagy akár hitelezés, de akár közösségek csoportos befektetéseinek kezelése, követése.

A kriptovaluták komoly változásokon mentek keresztül, most már igaz hogy egyszer fent és egyszer lent.

2019. elején is láthattunk hatalmas emelkedéseket, gondoljunk csak a leginkább ismert kriptotőzsde a Binance (https://www.binance.com/?ref=11326580) esetére, melynek árfolyamat 2018. december - 2019. április között 4,6 USD-ről 25 USD-ig növekedett.

A Meetupok célja, hogy megosszuk tudásunkat, tapasztalatainkat a blokklánc technológia fejlődése, napi szintű alkalmazása területén, továbbá irányt mutassunk a pénzügyi kultúra fejlődésében ezen belül kriptovaluta befektetés témakörében, legyen szó vállalkozás fejlesztési stratégiáról vagy befektetési tapasztalatokról.

Fontos, hogy befektetői tanácsot nem adunk, kizárólag tapasztalatainkról, kereskedési technikákról számolunk be.

Past events (20)

Photos (38)