What we're about

ProfitManager.io (https://profitmanager.io) támogatásával

Vagyoni helyzettől függetlenül elmondható, hogy minden ember rémálma, hogy elveszíti a nehezen megkeresett és megtakarított pénzét.

Aki valaha is befektetett, megtapasztalhatta, hogy senki sem képes függetleníteni magát sem a hirtelen felfutó árak okozta láztól, sem pedig azok zuhanását előidéző pánikszerű eseményektől. Az előre meghatározott időpontokban történő rendszeres befektetéseket, ezáltal a portfólió automatikus és fokozatos bővítését támogatja, mindezt a befektetők által előzetesen meghozott döntések alapján.

Kockázatok minimalizálása és a hozamnövekedés realizálása

A kockázatkezelés a kriptovaluták világában hangsúlyosan jelenik meg, elsősorban az árfolyamok nagyobb ingadozása miatt. A Profit Manager az árfolyamok zuhanását különböző küszöbértékek beállításával kezeli és azonnal beavatkozik az ügyfél által előre meghatározott szinteken. Ezek automatikusan generált és végrehajtott megbízások formájában jelennek meg, amelyek korlátozzák az elszenvedhető veszteséget. Az árfolyamok növekedését egy folyamatosan növekvő küszöbérték követi, ezzel is maximalizálva a nyereséget. Fontos, hogy előre meghatározott szinteken realizáljuk a nyereséget, de közben nem számoljuk fel a befektetési pozíciónkat, így továbbra is részesedhetünk az esetleges árfolyam növekedésből is.

Tőke- és eredményvédelem a legfontosabb. Meg kell találjuk a módját, hogy következetesen végrehajtsuk saját szabályainkat, elképzeléseinket.

A Csoport célja, hogy megosszuk tudásunkat, tapasztalatainkat a blokklánc technológia fejlődése, napi szintű alkalmazása területén, továbbá irányt mutassunk a pénzügyi kultúra fejlődésében ezen belül kriptovaluta befektetés témakörében, legyen szó vállalkozás fejlesztési stratégiáról vagy befektetési tapasztalatokról.

Fontos, hogy befektetői tanácsot nem adunk, kizárólag tapasztalatainkról, kereskedési technikákról számolunk be.

_____

A Csoport működését a Profit Manager támogatja:

A Profit Manager algoritmusa a felhasználó által kiválasztott stop-loss, illetve take profit szintek kezelésével kihasználja az árfolyamok ingadozását, hogy ezzel együtt akár többször is nyereséget vegyen ki, miközben eléri, hogy a kezdeti tőkét minél inkább megóvja.

Past events (25)

Trendkövető stratégia bemutatása - kereskedés stresszmentesen

This event has passed

Profit Manager kereskedési módszertan bemutatása élőben

This event has passed

A profit vagy az élmény motiválja a befektetőket? (ismét)

This event has passed

A profit vagy az élmény motiválja a befektetőket?

This event has passed