Skip to content

15 km gyalogtúra a IV. Tour de Mátra sportfesztiválon

Photo of Mátra Biker Sport Club
Hosted By
Mátra Biker Sport C.
15 km gyalogtúra a IV. Tour de Mátra sportfesztiválon

Details

Gyalogtúra 2024. június 2-án, vasárnap 09:00 órától a IV. Tour de Mátrán!

A részvétel ingyenes! Minden előre regisztrált résztvevőnek jár egy Tour de Mátra emlékérem.

Túrák és regisztráció május 1-től:
tourdematra.hu/turak

Az esemény Facebookon:
facebook.com/events/3692119767724202

Gyalogtúra Mátrafüredről Kékestetőre csodálatos panorámával!

Túravezető: Kati
Időtartam: kb. 4 óra
Táv: 15 km
Szint: 600 m

Útvonal: Mátrafüred - Piros sáv, Csepegő forrás - piros négyzet - Peresi vadászház - Pálosvörösmart - Mária park - piros háromszög, Holló-kő kilátóhely (nem Hollókő!) - Kőkunyhó - Antal kút - piros sáv, Kis kő - Négyeshatár - Disznó kút - Kékestető.
Holló-kőn csodálatos a panoráma: látni a Sár-hegyet, Gyöngyöst, több mátrai falut, a Kékes TV-tornyát és az Alföld egy részét.

Parkolás és találkozó Mátrafüreden.
https://goo.gl/maps/HBsw9jCYUDyXivD69

--

Minden lelkes sporttársunkat, aki nem vesz részt a Tour de Mátra országúti kerékpárversenyen, szeretettel várjuk könnyebb és nehezebb túráinkra! A regisztráció a futásra és a gyalogtúrákra május 31-én, pénteken éjfélkor zárul. A túrákon megfelelő, bevált, kényelmes cipő legyen rajtad! Kérjük, regisztrálj a részvételhez!

Kirándulj, túrázz, fuss, fedezd fel a Mátrát túravezetőinkkel! Ingyenes koncertek és hegyi finomságok Kékestetőn a déli sípályán a TV torony alatt szombaton és vasárnap!

Tour de Mátra Sportfesztivál!
Mindig június első hétvégéjén!

Túrák és regisztráció május 1-től:
tourdematra.hu/turak

---

SZOMBATI TÚRÁK | JÚNIUS 1.

• 09:30 óra: Kb. 15 km. Szint: 540 m. Időtartam kb. 5 óra. Kellemes tempójú túra Dórival. Útvonal: Mátrafüred - Rákóczi forrás - Sástó - Farkaskút - Lajosháza felé a sárga sáv - az elágazás után Mátraháza felé a sárga sáv - Mátraháza - Edzőtábor - kék sávon Kékes felé az elágazásig - kék kereszt - Benevár - Máriácska - Mátrafüred.

• 13:00 óra: "EXTREME RUN" terepfutás haladóknak Évivel Mátrafüredről. Időtartam kb. 2 óra. Ha egy kellemes mátrai séta helyett inkább edzenél egy jót Kékestetőt érintve, akkor válaszd ezt a túrát. Kb. 13 km-es táv, fölfelé a kék háromszögön és le a piros sávon, helyenként bevárva a lemaradókat, várakozás közben különböző erőnléti feladatokkal minden másodpercet aktívan kitöltve! Nincs pihenés. Jól bevált futócipő legyen rajtad! Ha igazán szeretnél elfáradni és egy jót edzeni, ezt a túrát ne hagyd ki!

---

VASÁRNAPI TÚRÁK | JÚNIUS 2.

• 09:00 óra: "EXTREME RUN" terepfutás haladóknak Évivel Mátrafüredről. Időtartam kb. 2 óra. Ha egy kellemes mátrai séta helyett inkább edzenél egy jót Kékestetőt érintve, akkor válaszd ezt a túrát. Kb. 13 km-es táv, fölfelé a kék háromszögön és le a piros sávon, helyenként bevárva a lemaradókat, várakozás közben különböző erőnléti feladatokkal minden másodpercet aktívan kitöltve! Nincs pihenés. Jól bevált futócipő legyen rajtad! Ha igazán szeretnél elfáradni és egy jót edzeni, ezt ne hagyd ki!

• 09:00 óra: Gyalogtúra Katival Mátrafüredről Kékestetőre. Időtartam kb. 4 óra. 15 km, 600 m szintemelkedés. Mátrafüred - Piros sáv, Csepegő forrás - piros négyzet - Peresi vadászház - Pálosvörösmart - Mária park - piros háromszög, Holló-kő kilátóhely (nem Hollókő!) - Kőkunyhó - Antal kút - piros sáv, Kis kő - Négyeshatár - Disznó kút - Kékestető. Holló-kőn csodálatos a panoráma: látni a Sár-hegyet, Gyöngyöst, több mátrai falut, a Kékes TV tornyát és az Alföld egy részét.

Túrák és regisztráció május 1-től:
tourdematra.hu/turak

...

Photo of Mátra Bikers group
Mátra Bikers
See more events
Mátrafüred
· Gyöngyös
Google map of the user's next upcoming event's location
FREE