addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Közérthetőbb informatika.

Online fejlesztők és felhasználók közössége havi konferencia, kultúr- és sportprogramok formájában.

AR, QR, IOT, 3D, app, acc, fintech, medtech...

  • Csak kapkodod a fejed a sok rövidítés hallatán?
  • Elmélyednél a fogalmak ismeretében?
  • Ilyen kifejezésekkel csajozol, de kéne még pár haver?

A két csoport (fejlesztők és felhasználók) tagjait szeretnénk közelíteni egymáshoz úgy, hogy az előadásaink egyszerre szólnak minden érdeklődőhöz. Az akadémikus előadóinkat is megkérjük, hogy átlag felhasználó számára is élvezetes, inspiráló beszédeket tartsanak, bevonva a közönséget is.

Hónapról-hónapra (már 2010 október óta!) előveszünk egy IT kötődésű témát, amit az előadóink segítségével jól körüljárunk. Igyekszünk meghívni sokat látott, a témában már jártas szakértőket, és lelkes kezdőket, akikhez még nagy reményeket fűzünk. Nálunk 10 perces előadásokat hallhatsz, amelyeket után közvetlenül 5 percet adunk a kérdezésre. Majd a hivatalos információdömping után a vendégek kötetlenül ismerkedhetnek, egy sörrel a kézben.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy