Skip to content

Microsoft Data Platform syväsukellus 2024! -seminaari Microsoft-talolla

Photo of Vesa Tikkanen
Hosted By
Vesa T. and Oskari H.
Microsoft Data Platform syväsukellus 2024! -seminaari Microsoft-talolla

Details

Microsoft Data Platform syväsukellus 2024! -seminaari Microsoft-talolla

Eri työkuormien, integraatioiden; tietovarastojen; tietoaltainen; spark:n; datamallinnuksen; koneoppimisen ja analytiikan, helpompi yhteistoiminta on tärkeä osa Microsoftin visiota ja tulevaisuuden Data Platformia. Tulevaisuuden Data Platform perustuu pilvipalveluihin, jotka toimivat saumattomasti yritysten operatiivisten järjestelmien kanssa pilvessä ja on-premissä. Dataa on monenlaista, transactionaalista, eräajopohjaista analyyttistä ja virtaavaa/streaming dataa. Nämä kaikki ovat tärkeä osa Data Platformia.

Tässä päivän mittaisessa ilmaisessa syväsukelluksessa tutustumme kaikkeen siihen, mistä moderni Data Platform muodostuu.

Microsoft pitää edellisellä viikolla kansainvälisen Build-konferenssin, jonka tärkeimmät jutut saat käytännönläheisesti tässä tapahtumassa. Tapahtuman vetävät Microsoft MVP:t Oskari Heikkinen (@oskarialex) ja Vesa Tikkanen (@vesat).

Päivä rakentuu niin, että käymme läpi arkkitehtuurin, tärkeimmät komponentit ja miten palvelut oikeasti toimivat. Sisällöstä iso osa on demoja ja oikeiden ympäristöjen läpikäymistä. Eduksi on, jos olet tekninen henkilö. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat ymmärtää tulevaisuuden dataratkaisuja!

Aloitamme klo 09.00 ja lopetellaan n. klo 16.00.
Jos siis olet dataihminen ja kevään paras Microsoft Data-seminaari kiinnostaa, kannattaa varata nopsaan paikka. Jos et syystä tai toisesta pääsekään tapahtumaan ja olet jo varannut paikan, luovutathan sen seuraavalle!

Tilaisuuteen ei ole Teams-linkkiä. Tilaisuus pidetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton.

Oskari ja Vesku.

COVID-19 safety measures

Event will be indoors
The event host is instituting the above safety measures for this event. Meetup is not responsible for ensuring, and will not independently verify, that these precautions are followed.
Photo of Microsoft Data Platform User Group - Finland group
Microsoft Data Platform User Group - Finland
See more events
FREE
142 spots left