addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Welkom bij onze Nederlands sprekende Frontend Developer meetup groep.


frontenddevelopermeetups.com


Word lid van ons youtube kanaal om alle Frontend Developer Talks te bekijken die tot dusver hebben plaats gevonden: 
http://frontenddevelopermeetups.com/youtube


https://www.youtube.com/watch?v=H8Iqv21-C-Y


We zijn de grootste Frontend Developer Meetup beweging in Nederland. Met meer dan 30 georganiseerde meetups in de randstad en een vaste aanhang van ruim 2.700 Frontend Developer leden in Nederland word het tijd om uit te breiden.


We roepen alle Nederlands sprekende Frontend Developers in Nederland op om lid te worden van onze Frontend Meetup groep. Met de creatie van deze groep bieden we Frontend Developers de mogelijkheid om hun liefde en kennis met Frontend Javascript verder uit te breiden en te delen met andere. Daarnaast geven we advies aan Frontend Developers over de mogelijkheden binnen de Frontend banenmarkt en wat de beste manieren zijn om jezelf aantrekkelijk te maken voor bedrijven.


We verzorgen GRATIS presentaties over de laatste trends, tools, technieken, frameworks & libraries waar bedrijven momenteel in geïnteresseerd zijn. Informatie over bedrijven die momenteel Frontend Developers aannemen in Nederland en wat zij jou kunnen bieden. Onder het genot van Pizza en Bier kun je netwerken met andere Frontend Developers in Nederland.


Frontend Developer Javascript Meetups in heel Nederland.


Social Media: @frontendmeetups

Website: frontenddevelopermeetups.com

Vragen? meetup@frontenddevelopermeetups.com


Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded Apr 11, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy