Past Meetups (11)

What we're about

Üdvözlünk a csoportban! Hiszünk abban, hogy a gráfok az adattárolás jövőjét reprezentálják, mivel mind a "connected data", az "internet of things", és a komplex rendszerek világában a gráfok segítségével lehet a hálózatokat, a kapcsolatokat a leghatékonyabban ábrázolni és bennük összefüggéseket keresni.
A célkitűzéseink:- Hálózatépítés. :) - Rendszeres találkozók, prezentációk szervezése, a gráfokat használó fejlesztői (és felhasználói) közösségnek- Tapasztalatok, ismeretek, legjobb gyakorlatok megosztása és cseréje a tagok között.- Nemzetközi trendek figyelése.
Célunk, hogy a hálózattudomány IT oldalát minnél jobban népszerűsítsük a üzleti, és a magánszektorban. Ehhez szeretnénk gráfadatbázoisokat használó magyarországi projekteket, tapasztalatokat, érdeklődöket összegyűjteni, és egy mindenki számára hasznos közösséget felépíteni, ahol tudunk egymásnak segíteni. Ha új vagy a gráfokban, érdekelnek a gráfok technológiai alkalmazásai, a szociális gráfok, vagy esetleg már hálózatkutatással foglalkozol, akkor is szeretettel látunk a közösségben. Célunk, hogy felépítsük a gráfadatbázist használó emberek gráfját. Legyél te is egy csomópont!

Members (365)

Photos (19)