This Meetup is past

71 people went

MUSZI - Corvin Aruhaz 3. emelet

Blaha Lujza tér 1-2. · Budapest

How to find us

Blaha. Abban az épületben, mint a Corvintető, csak a másik oldalról kell felmenni. A csengő a gyroszos után van a nagy vasajtó mellett. Harmadik emelet.

Location image of event venue

Details

• Működő prototípus egy hétvége alatt
Forrai Brigitta

Milyen technológiát válassz, ha csak néhány napod van összerakni az ötleted egy demózható, prototípus szintjén működő változatát? A hetekben megrendezett budapesti Startup Weekend-en mi a Vue.js- Firebase- Python- Arduino kombo mellett tettük le voksunkat. A másfél- két napos munkánk eredménye egy éles webapp, ami Firebase adatbázist használva realtime vezérli az arduino egységet, egy online kapunyitó rendszert szimulálva.

• Megadrón, gigakihívások

Kerülö Balázs, flike.aero (http://www.flike.aero/)

• Machine Learning PhD nélkül
Farkas Bálint, Technical Evangelist, Microsoft

Ha szívesen foglalkoznál data science projektekkel, de riasztónak tűnik a tanulási görbe (vagy csak szeretnél minél több eszközt megismerni), akkor nézd meg ezt a demót. Benevezünk egy adattudós-versenyre (Kaggle.com-ra) az Azure Machine Learninggel, amivel pár perc alatt, grafikus felületen lehet összerakni egyébként igen komplex ML modelleket is.

• Olaszi Bálint (Ewiser (https://ewiser.hu/)): Napelemes rendszer,szigetelés, fűtés...az energetikai tanácsadó botok kezdete
Hogyan méretezzünk automatikusan napelemes rendszert

2D google maps alapján, vagyis hogyan készítsünk tető modellt pár pixelből.

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

A beugró 1000 Ft, amit a terembérletre és néha előadó utaztatásra költünk (költségvetés itt (http://asimov-foundation.org/?page_id=17)), minden szervező és előadó ingyen dolgozik. Köszönjük, hogy támogatjátok a meetup függetlenségét!