This Meetup is past

88 people went

IMPRÓ

Ó utca 4. VI. ker. · Budapest

How to find us

Megközelítés: 3-as (kék) metróval az Arany János utcai vagy kisföldalattival az Opera megállóig, vagy 4-6 villamossal az Oktogonig

Location image of event venue

Details

Szerelmes brátim!

A hír igaz, beköszöntött az ősz, a kerti virágok még ugyan nyílnak a völgyben, a bérci tető megközelítéséhez azonban már lassan kamásli kell meg négykerékhajtás. A Müszi helyett visszaköltözünk az akolmeleg Impróba, oda kell majd jönni. (Amúgy az előbbiben is piszokjó program lesz (http://muszi.org/?page_id=641), megéri benézni. Holland cangák, nagyon csehszlovák!)

A program kész van, holnap már csak polírpapírral igazítuk rajta kicsit, hogy eltűnjenek a karcok:

* Németh Ádám (Nearby) arról beszél, hogy miért vacak az iOS6 térképe, mi köze van a térképnek az UX-hez, és valószínűleg Mercatorig meg se áll.

* Kerékgyártó Tamás (Puli Space) elmeséli, hogy a roverük hogy néz ki, miért úgy, és egyáltalán, hogy tervez az ember holdjárót.

* Novinszki Tamás pedig megmutatja (!), hogy 16 számítógépből hat motorból és könnyű karbonvázból milyen videózós oktokoptert lehet építeni.

* Farkas István (e-könyvolvasó blog) arról beszél, hogy miért az a könyvcsinálás vége, hogy könyékig túr az ember a kódban, és mit tud majd a jövő e-könyve.

* A Woomboo csapata pedig elmondja, hogy a jövő - ez ilyen jövős meetupra sikerült - házában hogyan fogjuk okostelefonnal beállítani az izzók színét. És hogy milyen technikát rejtettek ők abba az izzóba.

És akkor a lényeg még egyszer: október harmadikán este hétkor az Ó utca 4. alatti Impróba kell jönni meetupra.

Üdvözlettel,

a Menedzsment