New Tech Meetup

This is a past event

120 people went

MUSZI - Corvin Aruhaz 3. emelet

Blaha Lujza tér 1-2. · Budapest

How to find us

Blaha. Abban az épületben, mint a Corvintető, csak a másik oldalról kell felmenni. A csengő a gyroszos után van a nagy vasajtó mellett. Harmadik emelet.

Location image of event venue

Details

• Penoff Gábor (eFi.blog (http://fns.csokolade.hu/category/3d-print/)): Az otthoni 3d nyomtatás szent Grálja

Egyszerűen nincs még meg a tökéletes otthoni fff (Fused Filament Fabrication)) nyomtató, pedig már szinte minden készen áll hozzá. Az előadás a zinterneten keresztül zajlik majd, talán először a meetup történetében :)

• Balogh György (Ersatz Labs (http://www.ersatzlabs.com/)): Deep learning

A Deep Learning az elmúlt pár évben számos területen (pl.: arcfelismerés, hangfelismerés) áttörést hozott a gépi tanulásban és megközelíti az emberi teljesítményt. Röviden bemutatom mik az elméleti eredmények ezen a területen és hogyan lehet akár 10 milliárd paraméteres neuronhálózatot betanítani.

• Tóth Gábor Zoltán (Sopreso (https://sopreso.com/)) Crossplatform alkalmazás fejlesztés CEF segítségével

Hogyha egynél több platformra kell a termékünket kiadni, akkor szembe kell néznünk a problémával hogy minden módosítást, mindenhol meg kell írni,és ez időigényes. Erre a problémára nyújt segítséget a CEF (Chromium Embedded Framework), amely egy böngészőt integrálhatunk a natív alkalmazásunkban.

• Bujdosó Attila (Kitchen Budapest): The Format Project

A projektben az emberek, csoportok együttműködésének technológiai és kulturális formátumait vizsgálják.

• Polgár Péter (rozmy (http://rozmy.com), aero glass (http://glass.aero)): UI/UX tervezés okosszemüvegre

Reszponzív weboldalt, natív mobilos appot már elég rutinosan különösebb buktatók nélkül mindannyian el tudunk készíteni, na de mi van azokkal az interfészekkel, amik a szemünk előtt lebegnek? Itt azért vannak érdekesebb buktatók, kezdjük egy hétköznapi szivatással pl. hogy hogyan gépelsz be egy wifi jelszót szemüvegen. Három különböző kütyü is lesz nálam, nyugodtan kipróbálhatjátok.

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

A beugró 1000 Ft, amit a terembérletre és néha előadó utaztatásra költünk, minden szervező és előadó ingyen dolgozik. Köszönjük, hogy támogatjátok a meetup függetlenségét!