New Tech Meetup @A66

The Budapest New Technology Meetup Group
The Budapest New Technology Meetup Group
Public group
Location image of event venue

Details

Tartalom:
Proof of Love
Hogyan faragj piaci előnyt a GDPR-ból?
KerberosSDR: a mélység koherens démona
Közösségek tervezése
Víz és a kávé

Proof of Love - Fogaras Dániel
Gyakori probléma informatikusoknál, hogy szerelembe esnek és az érzelmüket visszavonhatatlanul szeretnék megörökíteni. A hagyományos fába vésős, lakatos, gyűrűs, házasodós megoldások ezer sebből véreznek. Ezek helyett egy blokklánc alapú módszert mutatunk, amely decentralizált technológiával forradalmasítja a párkapcsolati érzelmek demonstrálását.

Hogyan faragj piaci előnyt a GDPR-ból? - Revealu
Csak a cégeden múlik, hogy az új szabályozás csak nyűg vagy akár valami egészen más legyen! Megmutatjuk, hogy hogyan lehet a Revealu segítségével átláthatóságot sugározni és megfelelni az új rendeletnek.

KerberosSDR: a mélység koherens démona - Dóczi Zoltán
Az előadás főszereplője elérhető áron lehetőséget ad egy eddig csak katonai illetve drága és bonyolult labor körülmények között épített rendszer kipróbálására. A koherens vevő aminek két fő alkalmazási területe az iránymérés és passzív radar. Alapja a közkedvelt rtl-sdr, a "szegény ember spektrum analizátora" amely most segítségünkre siet túljárni a háromfejű démon eszén.

Közösségek tervezése - Bujdosó Attila
Bujdosó Attila arról fog beszélni, hogy miképpen lehet online és offline közösségeket tervezni. Pár éve már tartott előadást arról kutatásról amiben másolható együttműködési formátumokat (lásd Meetup) vizsgált. Most bemutatja, hogy milyen eszközt fejlesztettek ki közösségi projektek leképezésére.

Víz és a kávé - Antalóczy György
Az előadásból kiderül, hogy miért nem jó csapvízből kávét főzni.

---
Előadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

A beugró 1000 Ft, diákoknak ingyenes. Költségvetésünket itt találod: http://asimov-foundation.org/uvegzseb/

Köszönjük, hogy támogatjátok a meetup függetlenségét!