addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Sommerfest 2014

I samarbeid med de andre faggruppene bak Trondheim Developer Conference arrangeres det sommerfest for utvikler-Trondheim. Det er gratis å delta, og NNUG har kun 25 plasser - førstemann til mølla prinsippet gjelder. Det vil bli servert buffet tilberedt av kokk, og en drikke til maten. 

Kvelden er et samarbeid mellom Grensesnittet, XP & Agile, NNUG, IxDA og Dataforeningen. Meld deg på i kun EN av gruppene.

Vi håper på godvær og ønsker deg velkommen!


Trondheim Developers Conference ønsker flere lokale foredrag, og om du sitter på en idé til sesjon, gå inn på denne siden og send inn ditt forslag: 
http://trondheimdc.no/program/call-for-papers/

Frist 15. juni.


Kveldens sponsor

Trondheim Developer Conference bruker av overskuddet og gir tilbake til faggruppene. I kveld spanderes mat og drikke til maten.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy