This Meetup is past

7 people went

Huk beach, Bygdøy

Strømsborgveien, Bygdøy, Oslo · Oslo

How to find us

Vi vet ikke nøyaktig hvor vi kommer til å være, men satser på området med bord og benker i nærheten av de store grillene. Ring 48176875 eller 95728209 hvis du har problemer med å finne oss.

Location image of event venue

Details

NUUGs sommerfest er en tradisjon der vi inviterer så mange nerder og likesinnede som mulig, som kan møtes. Dersom du vet om noen du synes burde være invitert, så ta kontakt eller inviter dem på egenhånd.

Ønsker du å bidra med noe til arrangementet ta gjerne kontakt med [masked] eller mobil[masked] /[masked].

Hukodden ligger helt ytterst på Bygdøy. Det er rett ved 30-bussens endeholdeplass, Huk. Parkeringsplass rett ved siden av.

Dette er et tilrettelagt og variert område med strender, sand, knauser, gress-sletter, benker og bord, brygge m.m. Det er store utegriller, man behøver bare å ha med egen grillmat. Eller ikke det en gang da det også er to kiosker der, og restaurant/bar. Det finnes også badeflåte med stupebrett (1 m), strandvolleyballbane, benker, toaletter, utedusjer, søppeldunker. Egen søppeldunk for engangsgriller. Og sykkelstativ. Dette er altså et godt tilrettelagt område.

Les mer om Hukodden på disse lenkene:
https://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/naturidyll-pa-huk/
http://www.oslofjorden.com/badesteder/oslo/huk.html
http://faktaark.naturbase.no/naturtype?id=BN00064689

OPPMØTESTED FOR NUUG

Vi vet ikke nøyaktig hvor vi kommer til å være, men satser på området med bord og benker i nærheten av de store grillene. Ring[masked] eller[masked] hvis du har problemer med å finne oss.

LURT Å HA MED?

Ta gjerne med deg f eks noe av det følgende:

- Mat og drikke
- Pledd/underlag eller fluktstol å sitte på
- Grill-relaterte ting, dersom det ikke er forbud mot å grille
- Badetøy
- Musikkinstrumenter
- Sjongleringsballer
- Varme klær
- Godt humør
- Gode venner