addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

A startup indítás marketing és IT háttere

Regisztrálni a Budapest Startup Cocktails eseményénél tudtok!

Sziasztok!

Találkozzunk november 30-án az UP Centerben, ahol az alábbi témákkal készültünk nektek:

Marketing lean alapokon - Maczkó István, Cégvezető @Reklámművek
Mik a javasolt online marketing kezdőcsomag részei startupok számára? Mivel indulj el, hogy ne égess pénzt? Szó lesz a legfontosabb ökölszabályokról többek között a honlappal, Facebook hirdetésekkel, illetve az Adwords rendszerrel kapcsolatban, de a mérési pontok is terítékre kerülnek.

Cloud, mint üzemeltetési trend - Szatmári Tamás, Head of Bizdev @Doctusoft

Ma egy induló startup, vállalkozás esetén az informatikai kérdések megkerülhetetlenek. A fejlesztési platform, a technológiák kiválasztása az egész csapat feladata, hiszen több üzleti és stratégiai döntést kell meghozni.
Éppen ezért az  üzleti oldal számára is elengedhetetlen, hogy ismerje a technológia aktuális trendjeit, és azok cégre gyakorolt hatását.

Az egyik kritikus tényező az IT infrastruktúra kiválasztása. Felhő, saját infra, IaaS, PaaS, Google, Amazon, DevOps, NoOps, ezen fogalmak ismerete nélkül egy üzleti tervet ma már szinte lehetetlen összállítani.

Az előadás célja, hogy egy induló startup, vállalkozás üzleti szemléletű alapítói, tagjai számára képet adjon az aktuális üzemeltetési trendekről, elsősorban a Google technológiák és esetek bemutatásával.

DIY guide tartalommarketing indításához - Keresztúri Gergely @Tartalomgyár

Érkezés 18:30-tól, az előadások 19:00-kor kezdődnek.

A cateringről a Doctusoft és a Reklámművek gondoskodnak, a helyszínt pedig az UP Center biztosítja.

Várunk mindenkit sok szeretettel. :-)

Join or login to comment.

2 went

  • Dorina V.
    keresőmarketing, közösségi média menedzsment, Co-Organizer,
    Event Host
  • István M.
    Organizer,
    Event Host

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy