8o Open Coffee Heraklion

Details

🏁 Το νέο έτος ξεκινάει δυναμικά!

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, στις 18:00 σε περιμένουμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Τα θέματα αυτού το meetup είναι hot! 🔥🔥 Ταξιδιωτικές εμπειρίες, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα κι ένα fund που έρχεται για να μοιραστεί μαζί μας μερικά μυστικά.

👉 Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 και οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30. Την υποδοχή έχει αναλάβει ο καφές Ιlly από το Coffee Cloud (https://fb.com/coffeecloudgr)!

Οι τρεις ομιλίες μας θα είναι:

✅ Σουζάνα Θεοδωρίδου, Co-Founder & General Manager | Grekaddict (https://grekaddict.com)
Η Σουζάνα έχει εξειδίκευση, εμπειρία και πάθος για τον τομέα του τουρισμού, ενώ οι σπουδές της ήταν πάνω στη Φιλοσοφία. Έχει διακριθεί και κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένου και του γνωστού Get in the Ring Greece 2018. Θα μας μιλήσει για το πώς η Grekaddict.com συμβάλει με τον τρόπο της στην προαγωγή του βιώσιμου τουρισμού, βοηθάει τα ξενοδοχεία να αυξήσουν τα έσοδά τους, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους αλλά και την ικανοποίηση των πελατών τους, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και προωθεί τον τοπικό εναλλακτικό τουρισμό!

✅ Δημήτρης Καλαβρός - Γουσίου, Co-Founder & General Partner | Velocity.Partners (http://velocitypartners.vc)
Τον Δημήτρη οι περισσότεροι των γνωρίζουμε από το TEDxAthens. Εκτός όμως από τον ρόλο του Curator εκεί και πριν αναλάβει δράση στο Velocity.Partners, ήταν -και συνεχίζει να είναι- co-founder στο Found.ation, το TechTalent School και το TechTalent Pool. Ο ίδιος μιλάει τακτικά για θέματα επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, design thinking, αλλά και digital storytelling και ηγεσίας. Στο 8o Open Coffee Heraklion θα μας εκμυστηρευτεί τι δεν πρέπει να παρουσιάζουμε όταν πρόκειται να κάνουμε pitch την ιδέα μας σε κάποιο fund όπως το Velocity.Partners (ένα ελληνικό fund που αναζητά startups σε pre-seed και seed στάδιο, με σκοπό να υποστηρίξει όλους εκείνους τους γενναίους δημιουργούς τεχνολογικών εταιρειών).

✅ Σταύρος Κατέρος, Lead VR/UX Developer | ORamaVR (http://oramavr.com)
O Σταύρος είναι προγραμματιστής και ασχολείται με την εικονική πραγματικότητα και συγκεκριμένα με το User Experience -δηλαδή την εμπειρία του χρήστη- μέσα σε αυτήν, στην κρητικής καταγωγής startup που ακούει στο όνομα ORamaVR. Η εταιρία σκοπό έχει την εκπαίδευση ακριβείας, υψηλού επιπέδου σε χειρουργούς μέσω εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (AR/VR), δημιουργώντας την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα VR προσομοίωσης χειρουργικών επεμβάσεων εκπαίδευσης και εξάσκησης χειρουργών. Ναι, πολύ καλά διάβασες! Ο ίδιος θα μας μιλήσει για το πώς γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα πίσω από την επιτυχημένη εταιρεία, το target-group της και τα άμεσα μελλοντικά τους βήματα.

Στο Open Coffee αγαπάμε το networking, γι’ αυτό μετά το τέλος των παρουσιάσεων υπάρχει πάντα χρόνος για περισσότερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών.

Η μπύρα Σόλο (http://solobeer.gr) και η Σταματάκης “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” (http://stamatakis-bakery.gr) θα είναι μαζί μας, για να “διευκολύνουν” τις συζητήσεις!
Το 8ο Open Coffee Heraklion πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct Crete (https://www.europedirect-crete.gr). Για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου θα φροντίσουν οι εξοπλισμοί Xaritakis (https://www.xaritakis.gr), για τον ήχο το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και για τον φωτισμό η Sound Project (http://soundproject.gr), ενώ υποστηρικτής του meetup είναι, ακόμη, το “The Central - Boutique Apartments” (https://www.linkedin.com/company/the-central-boutique-apartments). 😁

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!