What we're about

OpenCoffee Split meetup od 2008. god. konzistentno spaja programere, dizajnere, marketingaše, poduzetnike i investitore. Potičemo zajednicu na otvoreno dijeljenje znanja i iskustava. Do sada smo se okupili 130. puta i ne nazire nam se kraj :)

Dođite, inspirirajte, motivirajte i upoznajte jedni druge!

Upcoming events (1)

Mislav Tomić — Stress management for dummies

Tap B Craft Brewery & Brewpub

Gost 131. OpenCoffee meetupa, koji će se održati u srijedu 3.11. u 18 sati u pivnici Tap B, je Mislav Tomić, full stack developer sportskog duha, jedan od osnivača platforme dobartek.hr i Blank-a, s više od 10 godina iskustva u razvoju softvera.

Ljubitelj je baseball-a, Crossfit-a, trčanja i sportskog penjanja. Interesiraju ga načini kako postati bolja verzija sebe, istražuje i eksperimentira s različitim pristupima te voli pomagati drugima na istom putu. S obzirom da nije stručnjak u ovom području, već “običan tip” izložen svakodnevnom stresu, kroz predavanje će svim zainteresiranima podijeliti učinkovite alate za kontrolu i smanjenje stresa bazirane na vlastitom iskustvu.

S obzirom da je broj sudionika ograničen, sugeriramo da požurite s prijavom! Pridružite nam se i naučite kako postati bolja verzija sebe - fizički, mentalno i profesionalno!

Događaj će se snimati, snimka će biti dostupna na YouTube kanalu Split Tech City-ja.

Agenda:

18:00 — 18:45
Predavanje

18:45 − 20:00
Networking

Past events (132)

129. OpenCoffee: Good Old-Fashioned Networking

Bacvice Beach

Photos (737)