addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Web Meetup Március

A folyamatos szolgáltatás-kiesések miatt a regisztrációt áttettük a facebook esemény oldalára:

https://www.facebook.com/events/233604280177961/RESTful Web Service tesztelése
Eloadó: Takács Viktor

Mi az a REST? Mit tesztelünk egy RESTful service esetében?
Hogyan csinálhatjuk ezt Java-ban?

Webbányászat RapidMinerben
Eloadó: Kovács Balázs

A webes tartalmak elemzése általában valamely programozási nyelv (Python, R, stb.) haladó szintű ismeretét feltételezi, ezzel szemben az ingyenesen elérheto RapidMiner egy olyan adatbányászati szoftver, amely a grafikus felhasználói felületekhez szokott emberek ízlésének is megfelel. Van egy ötleted, amit ki szeretnél gyorsan próbálni, de nem szeretnél rendszert fejleszteni hozzá? Töltsd le a megfelelo plugint, és találj válaszokat! Téged milyen kérdések érdekelnek? Web crawling: Miket csiripelnek a madarak? Predictive analytics: Milyen korán kell kelni, ha aranyat akarunk lelni? - avagy - Mikor törik el a korsó? Classification: Kinek a pap? Kinek a papné? Similarity, association and clustering: Makó és Jeruzsálem? Tényleg messze vannak?

60fps a böngészoben
Eloadó: Gyurisán János

Ha weboldalunk, webalkalmazásunk lassú, akadozik, senki sem boldog és rövid úton látogatóvesztéshez vezethet. Ezért nézzük meg, mit tehetünk annak érdekében, hogy munkánk megfelelo sebességgel fusson a böngészoben, ezzel garantálva a zökkenomentes felhasználói élményt.

Támogatók
A helyszínt és a technikát a Webstar Csoport biztosítja, a finomságokról, üdítoroöl a Ketsh Web gondoskodik.

Join or login to comment.

16 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy