Skip to content

Intro to python programming + Pandas basics

Photo of PyLadies Budapest
Hosted By
PyLadies B. and Böjte B.
Intro to python programming + Pandas basics

Details

Ezen meetup alkalmával folytatjuk az általános python bevezetőt, illetve a meetup második részében a Pandas nevű csomaggal ismerkedünk, ami az adatmanipulációban lesz nagy segítségünkre.

Mivel készülj:
Az esemény workshop jellegű, így kérünk mindenkit, hogy programozásra alkalmas számítógéppel érkezzen, hogy együtt haladhasson az előadóval. Ideális esetben erre az eszközre már telepítve van az Anaconda, de amennyiben ezt nem tudod megtenni, úgy érkezz kicsit előbb, és segítünk a telepítésben.

Előkövetelmény: korábbi programozási ismeretek előny, de nem követelmény

Részletes program:
17:30 - 18:00 - Megérkezés, setup
18:00 - 18:50 - Python alapok 3 - Sepp Norbert
18:50 - 19:10 - Pizza & Sör (vagy üdítő)
19:10 - 20:00 - Pandas bevezető - Böjte Berta
20:00 - 21:00 - Networking

Kit várunk:
Elsősorban olyan lányokat/nőket, akik most ismerkednének a Python programozással, vagy a meglévő tudásukat szeretnék bővíteni. A meetup kezdő programozók számára szól.

Az esemény nyelve: Magyar (és python)

Az esemény szponzora: HCL Technologies Starschema Kft

Helyszín megközelíthetősége:
Legegyszerűbben az M3-as metró Forgács utcai megállójától lehet, a Forgács utca felé eső lépcsőtől. Feljőve a metróból csak át kell menni a Forgács utca túloldalára, ahol a bejárat pár lépésre található a Forgács utca felől. A meetup a Balance Irodaház Loft nevű épületének 3. emeletén lesz.

COVID-19 safety measures
Event will be indoors
A találkozót a Covid-19 vírust érintő magyar szabályok szerint szervezzük. A részvételhez nem szükséges maszk és oltás, azonban kérünk mindenkit, hogy felelősségteljesen járjon el, és csak akkor vegyen részt az eseményen, ha nincsenek tünetei (láz, torokfájás, ízlelés/szaglás hiánya, stb.) és jól érzi magát.
The event host is instituting the above safety measures for this event. Meetup is not responsible for ensuring, and will not independently verify, that these precautions are followed.
Photo of PyLadies Budapest group
PyLadies Budapest
See more events
0 spots left