Next Meetup

Lad os mødes og snakke om SEO
Jeg tager selv jævnligt online kurser i avanceret SEO. Kurser der koster omkring[masked],- kr per styk. Alt fra whitehat til blackhat. Jeg har brug for sparring, og jeg har også brug for folk der har mere forstand på PPC end jeg har. Jeg arbejder professionelt med AdWords, og er ok god til det, men SEO er mit speciale. Så hvis jeg kan lære fra mig om SEO, så kan du lære mere om PPC ? ( AdWords, Facebook Ads, Google Shopping med mere) Det første møde tænker jeg bliver et introduktionsmøde, hvor vi præsenterer hinanden og snakker om forventninger til disse Meetups. Jeg glæder mig til at se dig :) Mvh Jimi http://seo-koebenhavn.dk/linkbuilding/ https://jimihove.dk/google-ads-bureau/

Amager Fælled

København S · Copenhagen

4 comments

  What we're about

  • jimihove.dk står bag den her side om SEO i København (http://seo-koebenhavn.dk/)

  Her finder du kontaktinformationer til dig der gerne vil have en lille, gratis SEO analyse af den kendte SEO ekspert fra København Jimi Hove.

  Jimi (https://jimihove.dk/soegemaskineoptimering/seo/) er rost af mange andre store eksperter indenfor online marketing. Blandt mange andre, blandt andet Martin Thorborg og den internationale kendte seo-ekspert Thomas Rosenstand.

  • Du kan se de gode anmeldelser af vores arbejde her: Se dem på LinkedIN her (https://www.linkedin.com/in/jimihove/)

  Hvis du ansætter Jimi Hove IVS til at løse dine SEO opgaver, så får du en person som er med i lukkede internationale mastermind grupper, hvor man diskuterer de seneste ændringer i algoritmerne, det seneste indenfor branding, konverteringsoptimering, PPC og ikke mindst de sidste nye tools, som kan hjælpe os med at bryde data ned til handlinger der fører dig tættere på de mål du måtte have for din virksomhed.

  Vores virksomhed er kundecentrisk. Det vil sige at det handler ikke om hvor meget ros vi har fået af andre, hvor gode vores cases er eller hvor store biler vi kører i. Det handler heller ikke om dig.

  • Det handler om dine kunder

  Gør vi dem glade, kommunikerer vi direkte til dem, med afsæt i hvem de er, hvad de drømmer om, hvad de er bange for, så kan jeg love dig for at du får højere CTR ( Click Through Rate) , højere konverteringer, større loyalitet og en bedre bundlinje.

  Og eftersom at vores job er at gøre dig glad, så er det det vi gør.

  Vi følger både Google`s retningslinjer (https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=da) for god seo, men vi bruger også cutting edge teknikker, som jeg ikke vil afsløre her, da jeg gerne vil have at du får en fordel foran dine konkurrenter. Det er ikke blackhat, men det er SEO på højeste niveau.

  Når du bestiller et uforpligtende til på SEO så er du i trygge hænder hos ikke bare Jimi Hove, men også det team som han selv har oplært i de teknikker, og de arbejdsgange han selv har effektiviseret (http://www.udemy.com/user/jimi-hove-2/) over de sidste 15 år.

  Med andre ord er vi et online marketing bureau i København som kan tage imod selv meget store opgaver, da vi er mange på det her team, som vi kalder Jimi Hove IVS.

  Hvis du er klar til at vækste, så er vi klar til at hjælpe.

  • Kontakt os nu på info@jimihove.dk

  Med venlig hilsen

  Jimi Hove

  https://secure.meetupstatic.com/photos/event/6/3/d/600_462421597.jpeg

  https://www.youtube.com/watch?v=RQbbMogUf04

  Hvis du har lyst til at være med i en Meetup gruppe, hvor vi diskuterer det sidste nye indenfor online marketing, så læs med nedenunder.

  Vi mødes i København og snakker SEO, PPC, CRO og generel Web Analyse.
  Her deler vi viden som vi kun vil gøre i et lukket miljø. Viden er alt i vores fag, og derfor holder vi tit noget tilbage. Det gør vi ikke i den her gruppe.

  Og så hygger vi med det sociale :)

  Members (139)

  Photos (2)