What we're about

Den här gruppen är för alla som är intresserade av Kubernetes, cloud native och container-teknologi. Ambitionen är att hålla virtuella event (nästan) varje torsdag kl 9:30-10:15.

På vår YouTube-kanal hittar du tidigare tillfällen, länk till Conoas YouTube.
Agendan kommer att se ut ungefär såhär:
• 5 minuter introduktion med nyheter inom Kubernetes, Cloud Native och container.
• 30 minuter presentation och demo kring en specifik teknologi, produkt, metod, eller liknande.
• 10 minuter Q&A.
Den här gruppen administreras av Conoa som hjälper företag att bygga den cloud native-, container- och Kubernetes-infrastruktur som krävs för att möjliggöra modernisering. Som både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP) tar våra experter organisationer från ingen eller låg kunskap till produktionsklara miljöer snabbt.

Upcoming events (1)

Pakethantering för Kubernetes-config med kpt

Needs a location

Efter ett alldeles för långt uppehåll är det äntligen dags att Snacka Kubernetes med Conoa igen – vår serie av live webbinarier för dig som arbetar med Kubernetes, container-teknologi och cloud native.

Denna vecka har vi med oss Emil Kölbeck som är Senior DevOps Engineer och Google Cloud-specialist på Conoa. Han kommer att snacka om pakethantering för Kubernetes-konfigurationer. Emil går igenom grunderna och ger oss en demo av kpt, som är ett open source-verktyg från Google.

Agenda:
9:30–9:35 Patrik Gunnersten, Conoa
Introduktion och några korta nyheter inom Cloud Native, Kubernetes och container-teknologi.

09:35–10:15 Emil Kölbeck, Conoa
- Intro till pakethantering för Kubernetes-konfigurationer
- Genomgång av hur kpt passar in tillsammans med andra verktyg som helm och kustomize i CI/CD-flöden för Kubernetes.

***

Du kan se inspelningar av samtliga Snacka Kubernetes med Conoa på vår Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCz6t2G00CjjCokytwtsnjIg

Om Conoa:
Conoa hjälper företag att modernisera IT-infrastruktur med fokus på Kubernetes, cloud native och container-teknologi. Som både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP) tar vi snabbt organisationer från en position med ingen eller låg kunskap, till produktionsklara miljöer. Läs mer på conoa.se

Past events (34)

Open Policy Agent – så kommer ni igång!

Needs a location

Photos (49)