Skip to content

Czech Republic Snowflake Data Cloud Group Meetup #2

Photo of Billigence
Hosted By
Billigence
Czech Republic Snowflake Data Cloud Group Meetup #2

Details

Načerpejte inspiraci, objevte nové možnosti a sdílejte své zkušenosti o žádané cloudové datové platformě Snowflake!

Rádi bychom Vás pozvali na druhé setkání naší komunity SNOWFLAKE DATA CLOUD GROUP, která je ideální příležitostí pro setkávání všech, kteří se chtějí dozvědět více o této technologii.

Můžete se těšit na téma Data Governance ve Snowflake, které představí Lenka Šuláková z Billigence. Dalším z těch, kdo se s Vámi podělí o své zkušenosti bude také Jan Kadlec z GoodData, který ve své prezentaci s názvem Kdy a proč potřebujete víc než jen Snowflake caching ukáže, jak přínosný může být caching pro spotřebitele.
Třetím prezentujícím bude Ondřej Franc z České spořitelny, který Vám odhalí téma Posílení analytických workflows: využití Kebooly a Snowparku pro samoobslužné zpracování textu.

Nežáleží na tom, jestli jste specialista, datový engineer s mnohaletou praxí, nováčkem nebo se jen chcete dozvědět více o této technologii, toto setkání je právě pro Vás.

Staňte se součástí nezávislé Snowflake komunity v České republice!

Účast na akci je zdarma.

----ENG----

Gain inspiration, discover new possibilities and share your experiences about the sought-after cloud data platform Snowflake!

We are thrilled to invite you to the second meetup of our SNOWFLAKE DATA CLOUD GROUP community, which it's an ideal opportunity to establish new contacts, share experiences, knowledge, and explore the latest in this technology.

You can look forward to topic such as Data Governance in Snowflake, which will be presented by Lenka Šuláková from Billigence. One of those who will share their experiences with you will also be Jan Kadlec from GoodData. He will show how beneficial caching can be for the consumer in his presentation titled When and why you need more than just Snowflake caching.
The third speaker will be Ondřej Franc from Česká spořitelna, who will present Empowering Analytical Workflows: Leveraging Keboola and Snowpark for self-service Text Processing.

Whether you're a specialist, a data engineer with years of experience, a newcomer, or just want to learn more about this technology, this event is for you.

Become part of the independent Snowflake community in the Czech Republic!

Free sign-up.

COVID-19 safety measures

Event will be indoors
The event host is instituting the above safety measures for this event. Meetup is not responsible for ensuring, and will not independently verify, that these precautions are followed.
Photo of Snowflake Meetup Group - Czech Republic group
Snowflake Meetup Group - Czech Republic
See more events
Respond by
Wednesday, May 15, 2024
2:00 PM
Next Zone
Preslova 25 · Praha 5-Smíchov
Google map of the user's next upcoming event's location
FREE
110 spots left