Skip to content

Sofia Crypto Meetup #84 - Обзор на DePIN Екосистемата с Crankk

Photo of Vlad Dramaliev
Hosted By
Vlad D.
Sofia Crypto Meetup #84 - Обзор на DePIN Екосистемата с Crankk

Details

🚨ВАЖНО! Събитието този месец няма да се проведе последната сряда, а ПОСЛЕДНИЯ ДЕН на месеца - 30.04.2024! 🚨
______________
DePIN се утвърждава като един от устойчивите крипто трендове през 2024 г. наред с memecoins, AI, DeFi, L1s, L2s, и GameFi.

Следенето на актуалните развития дори само на една от тези тенденции си е целодневна работа. Това че имаме българска компания, която е на гребена DePIN вълната е огромно предимство от информационна гледна точка.

За да ни представи последните новини, най-интересните проекти, както и българската следва в DePIN индустрията, сме поканили Милен Минев, Главен оперативен директор на Crankk и утвърдено име в българската DePIN крипто общност.

С опит в крипто сферата от над десетилетие, като последните 4 години най-вече в DePIN проекти, Милен притежава уникални познания в сферата на децентрализираните инфраструктурни проекти. Наскоро той бе удостоен със „Специалната награда на публиката“ в конкурса „Крипто личност на годината“, организиран от Binance, България.

На събитието Милен ще сподели своите знания и опит в реализацията на различни DePIN проекти, включително Crankk, Helium, Hivemapper, Natix, Geodnet, и Ator. Ще се дискутират основни аспекти на технологията, реални приложения, предимства и предизвикателства, които са съпътствали развитието на тези проекти.

Нашият гост е предвидил и награди за участниците. В рамките на събитието ще бъде проведена интерактивна quizz игра, по време на която ще бъдат раздадени специално изработени мърч артикули за събитието, три Crankk софтуерни лиценза, всеки от които на стойност 150$, както и CRKK токени на стойност три пъти х100$ за трима печеливши.

Имайки предвид, че събитието ще се проведе след дългоочаквания Биткойн Халвинг, ще проведем и още един quizz, като тримата победители в него ще получат TickrMeter-и за постоянно следене на цените на различни финансови и крипто активи (https://tickrmeter.com/).

Ето и програмата:

19:15 - Ъпдейти от спонсорите - NEXO, BoneX, Altcoins.bg, Shitcoins.club/Bitomat.com
19:35 - Bitcoin Quizz (Награди: 3 х TickrMeter)
19:50 - Обзор на DePIN Екосистемата с Милен Минев от Crankk
20:20 - Q&A
20:30 - Crankk Quizz (Награди: лицензи, токени, мърч)
20:45 - Networking

Безплатни напитки до изчерпване на бюджета!

За Crankk:
Crankk е IoT проект с цел да предостави one-stop-shop решения. Екипът разработва Open-source Software за LoRaWAN gateways, базирани на Raspberry Pi, Rock Pi и DIY устройства, които са свързани към LoRaWAN модули. Crankk е основно базиран на Kadena Blockchain с реални събития, превръщайки ги в автономни, които взаимодействат активно с околната среда. Участниците в мрежата печелят Crankk токени, които се разпределят в зависимост от тяхната активност и принос в мрежата, без нужда от инвестиции в специализирано оборудване, ако то е вече налично. За повече информация: https://crankk.io/

Kadena Spotlight: Crankk -> https://www.youtube.com/watch?v=OrMV5jwigK4

Очакваме ви на Sofia Crypto Meetup, за да разширим вашите знания за крипто технологиите и да споделим последните иновации в областта на DePIN!

Photo of Sofia Crypto Meetup group
Sofia Crypto Meetup
See more events

Every last Wednesday of the month

Barter Community Hub
· Sofia, Пр
Google map of the user's next upcoming event's location
FREE
50 spots left