Skip to content

Konfliktas: geras, blogas ir bjaurus

Photo of TechKinship
Hosted By
TechKinship .
Konfliktas: geras, blogas ir bjaurus

Details

Ar jūs mėgstate konfliktus?
Vargu, ar kuris atsakysite - taip, dievinu juos!
Garsiausios knygos apie komandos formavimą ir tarpusiavio pasitikėjimą teigia, kad konfliktų vengimas ar nebuvimas retai kada atneša ką nors gero. O mokslininkai ir psichologai sutaria, kad konfliktas - sveikų poros ar grupės santykių dalis. Tačiau vien išgirdus žodį „konfliktas” neapima nei džiugesys, nei kažkoks kitas malonus jausmas.

O jei drįstume teigti, kad konfliktas gali būti geras, naudingas ir gal net nebūti nemalonus? Kad konfliktuoti kostruktyviai - galima išmokti? Kad gebėjimas konstruktyviai konfliktuoti yra mūsų naujoji supergalia? Kas jei atėję į renginį surizikuosite išeiti šiek tiek pasikeitusiais - linkėdami vienas kitam „Gero konflikto!”?

Šį kartą ir vėl dalinsimės istorijomis ir patarimais. Kalbėsimės su profesionaliu konfliktų mediatoriumi, pradinių klasių mokytoja, patyrusiais vadovais ir, svarbiausia, žmonėmis, kurie prisijaukino konfliktus ir netgi tiki, kad jų nereikia bijoti, bet reikia mokėti juose naviguoti. Kartu kelsime klausimus: ar yra riba, iš kurios negrįžtama? Kiek reikia kištis į kitų konfliktus? Kaip suprasti savo reakciją į konfliktus ir ar įmanoma „neimti į galvą”.
Mes jau nekantraujam - o jūs?

Renginio kūrėjai:

  • Liudvikas Andriulis, Kilo Health Strateginių Partnerysčių vadovas;
  • Aliona Sosunova-Piurko, TechKinship įkūrėja, Vinted inžinerijos direktorė;
  • Živilė Kalasauskaitė, priešmokyklinio ugdymo koordinatorė ir mokytoja;
  • Šarūnas Mačiulis, Organizacijų psichologas, verslo konfliktų mediatorius.

Renginio laikas ir vieta:
🗓️ Birželio 6 d. 18:30val.
🎥 Live transliacija: https://youtube.com/live/Pb51H6YNLLw
📍 Adform Vilnius (Sporto g. 18, įėjimas iš Sporto g. pusės).
Registracija būtina tik dalyvaujantiems gyvai.

Registruodamasis Dalyvis sutinka, kad Renginio metu Organizatorius jį filmuotų ir/ar fotografuotų bei darytų garso įrašus, taip pat, kad Organizatorius be atskiro įspėjimo neatlygintinai naudotų Dalyvio nuotraukas bei vaizdo/garso įrašus reklamos ar kitais komerciniais tikslais. Dalyviui žinoma, kad nuotraukos bei vaizdo/garso įrašai bus Organizatoriaus nuosavybė ir kad už jų naudojimą Dalyviui nebus mokamas atlygis.

APIE TECH KINSHIP:
TechKinship — bendruomenė, siekianti suburti kuo įvairesnius žmones ir pradėti dialogą apie emocijas bei kitas temas, kurios dažnai lieka nuošaly. Norime sukurti terpę, kur mūsų skirtumai taptų privalumais, o augti būtų galima tiek profesine, tiek emocine prasme be suvaržymų ir barjerų.

Photo of Tech Kinship group
Tech Kinship
See more events
Sporto g. 18
Sporto g. 18 · Vilnius
Google map of the user's next upcoming event's location
FREE
150 spots left