addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Meetup Májusban

Előadó: Anisics Zsolt - Balluff

Hibakeresési módszerek és tapasztalatok

Az előadó húsz évi C, C++ és C# fejlesztési tapasztalatait foglalja röviden össze az űrkutatástól az autóiparon és a driver fejlesztésen keresztül az RFID rendszerekig.  Mit tegyünk, ha hónapokkal a kód kiadása után kapunk hibajelenségről szóló riportot. Valóban hibajelenség lépett-e fel, vagy csak hibás használat történt. Hogyan reprodukáljuk a hibát? Szoftverkomponensek, hardver elemek közti kommunikáció, protokollok, referencia implementációk, loggolási módszertan.


Előadó: Kérdő Attila - Mortoff

Vajon bízhat-e a projektvezető a tesztelőkben? A tesztelés, ahogy eddig ismertünk, nem fenntartható. Szemléletváltásra van szükség a projektekben. 


Az előadás gyakorlatias megközelítést ad a fejlesztési projektek tesztelési kihívásairól. Megismerhetsz egy új szemléletmódot, mely segíthet abban, hogy a megszokottnál hatékonyabb tesztelést alkalmazz, ne csak a tesztelői erőforrásokat használják. Itt a helyed, ha találkoztál már azzal a problémával, hogy a tesztelői erőforrás akkor is kevés volt, ha jól terveztél, illetve véget nem érő vitád volt a megrendelővel arról, hogy milyen a jó szoftver vagy egyszerűen csak érdekel, hogy mi lehet megoldás a problémák kezelésére. 


Előadó: Hámori Ferenc - Epam

Behaviour-Driven Development and Cucumber

Beszélgessünk egy lehetőségről a kommunikáció javítására a szoftverfejlesztésen belül és ennek gyakorlati megközelítéseiről a tesztelés során.


Meetup végén pizzázás!

Üdv,
-Mixer

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy