Past Meetup

2. WordPress Meetup Split

This Meetup is past

24 people went

Location image of event venue

Details

WordPress Meetupi u Splitu se nastavljaju, doduše sa malim kašnjenjem ali s obzirom da smo bili zauzeti organizacijom WordCamp Croatia u Splitu,[masked]., sigurni smo da ćete nam progledati kroz prste ;)

Ivan Blagdan će nam ovom prilikom pričati o razlozima, načinima i čestim problemima u implementaciji HTTPS protokola u WordPressu. U kratkim crtama će se osvrnuti na njegov SEO utjecaj, sigurnosne aspekte, pribavljanje certifikate te budućnost internet protokola.
Budući HTTPS protokol postaje sve važnija stavka u online prisustvu, sigurni smo da će ovo biti jako zanimljivo predavanje.

Iskoristit ćemo priliku da se osvrnemo i na WordCamp Europe, održanom u Beču[masked]. na kojem je bilo dosta splićana kao i članova hrvatske WordPress zajednice iz ostalih gradova.

Naravno, tu je i Q&A session na kojem možete postaviti pitanje o svemu što vas zanima vezano za WordPress a svi prisutni vam mogu dati odgovor na vaše pitanje.

I šlag na kraju, pozivamo sve koji namjeravaju posjetiti WordCamp Croatia koji će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu,[masked]. a posebno volontere koji su se prijavili da dođu na Meetup i saznaju sve informacije koje ih zanimaju iz prve ruke, od samih organizatora WordCampa, Ivana Blagdana i Gorana Šerića.

Naravno, pozivamo sve ljubitelje WordPress-a koji nisu iz Splita a koji su u ili oko Splita poslom, odmaraju na moru ili jednostavno žele upoznati splitsku WordPress zajednicu da nam se pridruže na Meetupu i naravno na hladnoj pivi nakon Meetupa :)

Prijava na Meetup.com je obavezna.

Vidimo se na FESB-u (učionica A106) u četvrtak, 21.07. u 17:00.